Kehonhuolto WorkShop 2h: lisää liikkuvuutta ja rentoutta
su 22.10.17 klo 13-15 / Malm-Areenalla Kangasalla, Katajatie 2

Ilmoittaudu NYT: eve@fysiocross.fi / p.050 5938 383

WorkShop sopii:
· Toimistotyöntekijälle
· Kuntoilijalle ja urheilijalle
· Kaikille kehonhuollosta ja lisäliikkuvuudesta kiinnostuneille

Käytämme liikkuvuusliikkeitä ja välineinä foamrolleria, fasciapalloa ja krapaa.

  

WorkShopissa:

Opit toimivat ja tehokkaat tavat huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta. Liikkuvampi ja rennompi keho helpottaa arjessa ja jumeista johtuvat kivut ja säryt vähenevät. Lisäksi toimiva kehonhuolto voi ennaltaehkäistä venähdyksiä ja revähdyksiä. Saat myös liikuntaharrastuksestasi enemmän irti turvallisesti, kun huollat kehoasi ja vähennät jumitiloja.

HINTA: 30e
Aika: su 22.10. klo 13-15
Paikka: MALM-Areena, Katajatie 2, Lentishalli
Ohjaaja: Eveliina Similä, Fysioterapeutti, Personal Trainer, Olympiaurheilija

Paikanpäältä välineiden ostomahdollisuus: Foamrollerit, fasciapallot, krapat vähintään 20% alennuksella

ILMOITTAUDU NYT! eve@fysiocross.fi / 050 5938 383

Sisältöteemat:

1) Jumittaako selkää? Etenkin alaselän jumitus ja kolotus johtuvat monesti kireyksistä reisien takaosien lihaksissa, pakaroissa tai lonkkien alueilla. Käsitellään nämä ja tunnustellaan saadaanko rentoutta myös selkään.

2) Jumittaako hartioita/niskaa? Onko ranteissa/kyynärpäissä toimistotyön rasituksesta tai harrastuksesta johtuvaa oireilua? Käsivarsien ja olkapäiden kireyksien helpottaminen voi auttaa ihan niskaan asti. Otetaan nämä käsittelyyn rinnan ja yläselän ohella ja tavoitellaan rentoutta kokonaisvaltaisesti ylävartaloon.

3) Mites ne pohkeet, reisien takaosat ja selkä kokonaisuudessaan? Onko yhtään kireänä? Kokeile venyttää pohjetta nostamalla varpaat seinää vasten ja toiseksi, kokeile taivuttaa alas; yletätkö sormenpäillä lattiaan: Voisiko olla rennompi?

Kireydet eri puolilla kehoa tuovat mukanaan jumeista johtuvia kipuja ja särkyjä ja altistavat venähdyksille ja revähdyksille. Alkuun ne saattavat ilmoitella silloin tällöin olemassaolostaan ohimenevillä kevyillä kiputiloilla ja jumitilan pitkittyessä kivutkin voivat pahentua ja pitkittyä. (esim. Selkäkipu, niska-hartia-kipu, pääkipu, olkapääkipu, polvikipu…) Usein huolto tulee mieleen vasta kun johonkin sattuu. Paras on huoltaa ennaltaehkäisten, ottaa toimivat huoltotekniikat haltuun heti ja välttyä monelta harmilta sekä lisätä rentoutta, iloa ja energiaa arkeen!

Ilmoittaudu mukaan: eve@fysiocross.fi / p.050 5938 383

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!