VatsatreeniHAASTE!

Tämän syksyn haaste on treenata keskivartalo kuntoon ja fiksusti ja se lähtee NYT! Itse olen mukana, koska haluan että keskivartalo tukee asentoa ja liikettä ja voin luottaa tukeen myös kovissa treeneissä. Lähde Sinäkin mukaan ja haasta kaverisi myös!

Tutustu toiminnalliseen vatsatreeniin tarkemmin täällä:

Toiminnallinen vatsatreenikurssi

Olen itse mukana kaikessa ”kovaan-kuntoon-terveenä” -tähtäävässä harjoittelussa ja tässä yksi aivan oleellinen juttu! Jukka Harju on kehittänyt mm. valmennukset Natural BootCamp ja tämän toiminnallisen vatsatreenin, joista molemmista käytän liikkeitä itse ja valmennuksissani ja toimin kouluttajana Jukan koulutuksissa. Liikkeet todella toimivat ja kehityksen huomaa! Kuinka vahvassa kunnossa sinun keskivartalosi on?

Katso videolta, kun Kollegani ja yhteistyökumppanini Jukka Harju, toiminnallisen vatsatreenikurssin kehittäjä, kertoo ja näyttää, miten miten treenaat vatsa oikein sisältä ja ulkoa:

Vatsa sisältä ja ulkoa – Näin treenaat vatsaa oikein!

Jos kiinnostuit aiheesta ja haluat keskittyä keskivartalon vahvistamiseen, voit tutustua Jukan kokonaiseen toiminnalliseen vatsatreenivalmennukseen täällä:

Toiminnallinen vatsatreenikurssi

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!