Vuoden 2017 viimeinen kehonhuolto WorkShop!

 Lisää liikkuvuutta ja rentouttaSyväkyykky ja niska-hartia-olkapäät

su 10.12.17 klo 13-15 / Malm-Areenalla Kangasalla, Katajatie 2

Ilmoittaudu mukaan: eve@fysiocross.fi / p.050 5938 383

Kireydet eri puolilla kehoa tuovat mukanaan jumeista johtuvia kipuja ja särkyjä ja altistavat venähdyksille ja revähdyksille. Alkuun ne saattavat ilmoitella silloin tällöin olemassaolostaan ohimenevillä kevyillä kiputiloilla ja jumitilan pitkittyessä kivutkin voivat pahentua ja pitkittyä. (esim. Selkäkipu, niska-hartia-kipu, pääkipu, olkapääkipu, polvikipu…) Usein huolto tulee mieleen vasta kun johonkin sattuu. Paras on huoltaa ennaltaehkäisten, ottaa toimivat huoltotekniikat haltuun heti ja välttyä monelta harmilta sekä lisätä rentoutta, iloa ja energiaa arkeen!

WorkShop sopii:
· Toimistotyöntekijälle
· Kuntoilijalle ja urheilijalle
· Kaikille kehonhuollosta ja lisäliikkuvuudesta kiinnostuneille

Käytämme liikkuvuusliikkeitä ja välineinä foamrolleria, fasciapalloa ja krapaa.

  

WorkShopissa:
Opit toimivat ja tehokkaat tavat huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta. Liikkuvampi ja rennompi keho helpottaa arjessa ja jumeista johtuvat kivut ja säryt vähenevät. Lisäksi toimiva kehonhuolto voi ennaltaehkäistä venähdyksiä ja revähdyksiä. Saat myös liikuntaharrastuksestasi enemmän irti turvallisesti, kun huollat kehoasi ja vähennät jumitiloja. Opit käytännössä toimivat tekniikat rentouttamaan niska-hartian aluetta ja parantamaan olkapäiden- sekä kyykkyliikkuvuutta.

ILMOITTAUDU NYT! eve@fysiocross.fi / 050 5938 383

Saat sähköpostiisi materiaalit:

1) Kyykyn parantaminen –kirjallisen ohjelman 5-15min
2) Rennompi niska-hartia alue, parempi olkapäiden liikkuvuus –kirjallisen ohjelman 5-15min
–> käytettäväksi joko sellaisenaan tai treenien/ lenkkien alkulämmittelyissä tai loppuverryttelyissä.

SISÄLTÖTEEMAT

1) Kyykky
Syväkyykkyyn pääsemisen voi estää kireydet eri osissa kehoa. Syväkyykky ylläpitää niin nilkkojen, polvien, lonkkien, lantion kuin selänkin liikkuvuutta – Kyykkäämällä kadotettua liikkuvuutta voi myös palauttaa. Kyykkyliikkuvuus kertoo paljon koko kehon liikkuvuudesta. Kuinka syvään kyykkyyn Sinä pääset siten, että kantapäät pysyvät tukevasti maassa ja alaselän luonnollinen notko säilyy? Kyykky-asento on ihmisen keholle luonnollinen asento ja jos rento syväkyykky ei onnistu, se kertoo kireyksistä eri puolilla kehoa, jotka todennäköisesti tuottavat ongelmia ja kipuja.

Hyödyt
– Rento kyykkyyn pääseminen helpottaa arkea.
– vähentää kireyksiä ja niistä johtuvia kiputiloja.
– Kyykkytreenistä saa enemmän tehoja, kun pystyy kyykkäämään isolla liikeradalla. Kävely ja juoksu kulkevat rennommin, kun ei tarvitse taistella omia kireyksiä vastaan.

2) Niska-hartia-Olkapäät (n-h-alue, käsivarret, rinta/yläselkä)
Jumittaako hartioita/niskaa? Onko ranteissa/kyynärpäissä toimistotyön rasituksesta tai harrastuksesta johtuvaa oireilua? Käsivarsien ja olkapäiden kireyksien helpottaminen voi auttaa ihan niskaan asti. Otetaan nämä käsittelyyn rinnan ja yläselän ohella ja tavoitellaan rentoutta kokonaisvaltaisesti ylävartaloon.

HINTA: 30e
Aika: su 10.12. klo 13-15
Paikka: MALM-Areena, Katajatie 2, Lentishalli
Ohjaaja: Eveliina Similä, Fysioterapeutti, Personal Trainer, Olympiaurheilija

Paikanpäältä välineiden ostomahdollisuus: Foamrollerit, fasciapallot, krapat vähintään 20% alennuksella

ILMOITTAUDU NYT! eve@fysiocross.fi / 050 5938 383

 

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!