Syväkyykky – Lisää liikkuvuutta ja rentoutta

Vuoden ensimmäisen kehonhuolto WorkShopin aiheena on kyykkyliikkuvuuden parantaminen. Järjestän WorkShopin noin 1-2 kk:n välein, teemoja vaihdellen.

Aika: su 11.2.18 klo 13-15
Paikka: Malm-Areena Kangasala, Katajatie 2, Lentishalli
ILMOITTAUDU NYT: eve@fysiocross.fi / p.050 5938 383

Tässä WorkShopissa keskitymme kyykkyliikkuvuuden parantamiseen. Huollamme monipuolisesti jalat ja huomioimme myös selkää ja hartioita kyykyn kannalta. Käytämme dynaamisia liikkuvuusliikkeitä ja välineinä foamrolleria, fasciapalloa ja krapaa.

Tule mukaan huoltamaan, rentouttamaan kehoa ja palautumaan!

WorkShop sopii:

  • Toimistotyöntekijälle
  • Kuntoilijalle ja urheilijalle
  • Kaikille kehonhuollosta ja lisäliikkuvuudesta kiinnostuneille

WorkShopissa:

  • Opit käytännössä toimivat tekniikat rentouttamaan kehoa ja parantamaan kyykkyliikkuvuutta.
  • Saat yhden hierontatunnin hinnalla kahden tunnin kehonhuollon ja tuhdin tietopaketin omatoimisesta kehonhuollosta


Liikkuvampi ja rennompi keho helpottaa arjessa ja jumeista johtuvat kivut ja säryt vähenevät. Lisäksi toimiva kehonhuolto voi ennaltaehkäistä venähdyksiä ja revähdyksiä. Saat myös liikuntaharrastuksestasi enemmän irti turvallisesti, kun huollat kehoasi ja vähennät jumitiloja.

Minkä takia aikuisen ihmisen pitäisi päästä kyykkyyn?

Monilla sattuu polviin, nilkat eivät taivu ja tasapaino pettää. Jos ei pääse rentoon syväkyykkyyn, se on merkki kireyksistä jossain päin kehoa; nivelet eivät liiku niin kuin niiden on tarkoitus. Jos nivelien koko liikerataa ei käytä, ne ennen pitkää kiristyvät ja liikerata pienenee. Nivel pysyy terveenä kun sen koko liikerataa käyttää, niin kuin sitä on tarkoitettu. Syväkyykky ylläpitää nilkkojen, polvien, lonkkien, lantion ja selän liikkuvuutta. Näihin alueisiin keskitymme tämän kerran WorkShopissa tekemällä dynaamisia venyttelyliikkeitä ja käsittelemme jumeja tehokkailla huoltovälineillä: foamrollerilla, fasciapallolla ja Qua-Sha krapalla.

Kyykkyliikkuvuus kertoo siis paljon koko kehon liikkuvuudesta. Kuinka syvään kyykkyyn Sinä pääset siten, että kantapäät pysyvät tukevasti maassa ja alaselän luonnollinen notko säilyy? Kyykky-asento on ihmisen keholle luonnollinen asento ja jos rento syväkyykky ei onnistu, se kertoo kireyksistä eri puolilla kehoa, jotka todennäköisesti tuottavat ongelmia ja kipuja.

KYYKYN HYÖDYT

  • Rento kyykkyyn pääseminen helpottaa arkea
  • Rentous myös vähentää kireyksiä ja niistä johtuvia kiputiloja.
  • Nivelet pysyvät terveinä: Nivelien liikeradat pysyvät auki ja nivelten aineenvaihdunta toimii ja liike ”rasvaa” niveliä
  • Keho toimii, niin kuin sen on tarkoitettu toimivan

HINTA: 30e
Aika: su 11.2. klo 13-15
Paikka: MALM-Areena, Katajatie 2, Lentishalli
Ohjaaja: Eveliina Similä, Fysioterapeutti, Personal Trainer, Olympiaurheilija

ILMOITTAUDU NYT: eve@fysiocross.fi / p.050 5938 383
toteutuu minimi 10 osallistujalla

Paikanpäältä välineiden ostomahdollisuus: Foamrollerit, fasciapallot, krapat vähintään 20% alennuksella

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!