Kehonhuolto WorkShop 2h – lisää liikkuvuutta ja rentoutta

Aika su 17.2.19 klo 13.45-15.45
Ilmoittaudu: eve@fysiocross.fi / 050 5938383

WorkShopissa keskitymme tällä kertaa ylävartalon ongelmiin ja niiden ennaltaehkäisyyn. Käsittelemme käsivarret (ranne- ja kyynärpääongelmat), rintaa sekä olkapää/hartia-alueen, joka vaikuttaa niskan alueen hyvinvointiin ja mahdollisesti niskajumeista johtuviin pääkipuihin. Käytämme liikkuvuusliikkeitä ja välineinä foamrolleria, fasciapalloa, tuplafaskiapalloa ja krapaa.


WorkShop sopii:
· Toimistotyöntekijälle
· Kuntoilijalle ja urheilijalle
· Kaikille kehonhuollosta ja lisäliikkuvuudesta kiinnostuneille

WorkShopissa:
· Opit käytännössä toimivat tekniikat rentouttamaan ja vähentämään jumeja ylävartalosta; käsivarret, rinta sekä niska-hartia-olkapään alueita.
· Saat kirjallisen materiaalin: Ranteet, kyynärpäät, rinta ja olkapää/hartia-alueen huolto: lisää liikkuvuutta, vähemmän kireyksiä.
–> käytettäväksi joko sellaisenaan tai treenien/ lenkkien alkulämmittelyissä tai loppuverryttelyissä.

Opit toimivat ja tehokkaat tavat huoltaa kehoa ja parantaa liikkuvuutta. Liikkuvampi ja rennompi keho helpottaa arjessa ja jumeista johtuvat kivut ja säryt vähenevät. Lisäksi toimiva kehonhuolto voi ennaltaehkäistä venähdyksiä ja revähdyksiä. Saat myös liikuntaharrastuksestasi enemmän irti turvallisesti, kun huollat kehoasi ja vähennät jumitiloja

*NISKA-HARTIA-OLKAPÄÄT-RINTA

  • Pää työntyy eteen, rintalihasten ja olkapäiden sisäkiertäjien kiristyessä myös hartiat lysähtävät eteen. Tämä voi aiheuttaa jumeja ja niska-hartia-olkapää -alueiden kiputiloja. Mahdollisesti myös päänsärkyä niska-hartia alueen kireyksien johdosta.

*HYÖDYT

  • Niska-hartia-olkapää -alueet rentoutuvat ja jumitiloista johtuvat kiputilat vähenevät
  • Ryhti paranee ja jaksat paremmin
  • Pystyt treenaamaan oikeilla tekniikoilla kun liikkuvuus riittää, etkä pahenna treenillä tilannetta

*RANTEET / KYYNÄRPÄÄT

  • Ranteiden ja kyynärpäiden alueet rasittuvat paljon tietokoneella ja hiirellä työskentelevillä sekä käsillä fyysistä työtä tekevillä.
  • Ranteet ja kyynärpäät ovat kovilla liikuntaharrastuksissa, jotka sisältävät paljon voimakkaita vetoja, punnerruksia tai lajeissa kuten kamppailut ja mailapelit (esim tennis/golf…)

*HYÖDYT

  • Ranne ja kyyärpää -alueet rentoutuvat ja jumitiloista johtuvat kiputilat vähenevät
  • Voima ja kestävyys paranevat
  • Palaudut treenistä nopeammin ja saat vinkkejä, millaisilla pienillä jutuilla voit työpäivän lomassa ennaltaehkäistä ranne- ja kyynärpääongelmien syntymisen


HINTA: 33€ (tai kaikki 4 WorkShopia yhteensä 99€. Tämä on ensimmäinen huolto, seuraavat 3 joka sunnuntai, jolloin koko keho käydään neljässä osassa, teema joka sunnuntai vaihtuen. Kysy lisää ilmoittautumisen yhteydessä.)
Aika: su 17.2. klo 13.45-15.45
Paikka: MALM-Areena, Katajatie 2
Ohjaaja: Eveliina Similä, Fysioterapeutti, Personal Trainer, Olympiaurheilija

20 ensimmäistä mahtuu mukaan, toteutuu minimi 10 osallistujalla

Paikanpäältä välineiden ostomahdollisuus: Foamrollerit, fasciapallot, krapat vähintään 20% alennuksella

ILMOITTAUDU NYT! eve@fysiocross.fi / 050 5938 383

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!