Alkulämmittely koko keholle 10-15min

Alkulämmittelyssä avataan kehoa kevyillä rullauksilla, aktiivisilla liikkeillä ja herätellään sekä aktivoidaan tukilihaksia. Vasta näiden jälkeen, kun kehoa on saatu avattua ja ”hereille” tehdään aerobinen osio. Monipuolinen ja hyvin suunniteltu alkulämmittely sopii myös palauttelupäivän aktiiviseksi palautumis- ja liikkuvuusharjoitukseksi. Tämän lämmittelyn jälkeen voi tehdä vaikka koko kehon kahvakuulatreenin tms.

VIDEO: Alkulämmittely 10-15min

Laita kokeiluun!

 

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!