Tiinan lähtötilanne fysiocross-valmennuksen alussa

  • Toimistotyöläisen perusjutut: kipuja ja jäykkyyttä niska-hartiaseudussa
  • Työkiireiden ja -stressin johdosta yleinen väsymys vapaa-ajalla
  • Lonkka- alaselkä ongelmia, kipua

Tiinan loistavat tulokset 15 viikon valmennusjakson jälkeen

  • Niska-hartiakivut ja -jäykkyys ovat selvästi vähentyneet
  • Jaksan paremmin ihan arjessa ja töissä, vaikka töissä onkin ollut kiirettä ja stressiä
  • Lonkka- ja alaselkävaivat ovat vähentyneet ja olen oppinut, millainen treeni orastavaan kipuun auttaa ja miten ne voi jopa estää!
  • Olen saanut tietoa, taitoa ja uskallusta omatoimisiin treeneihin!

Tiina harjoitteli aktiivisesti fysiocross-ryhmässä ja teki omatoimiset ohjelmat säännöllisesti, sovelletusti omien tavoitteidensa mukaan. Säännöllisellä, progressiivisesti etenevällä, omalle tasolleen sopivalla tasolla harjoittelu toi loistavia tuloksia 15 viikossa. Tiina innostui harjoittelusta, kun huomasi, miten se tehosi. Kipujen ja jäykkyyden vähenemisen myötä oli entistä mukavampaa treenata! Oli mahtavaa huomata, miten yleinen jaksaminen lisääntyi ja työstressin säätely onnistui. Kun oli stressaava ja kiireinen viikko, Tiina lisäsi kehoa huoltavia toimenpiteitä ja laski tehotreenien määrää. Hän oppi tuntemaan kehostaan, milloin kannattaa keventää ja milloin kannattaa ottaa tehoja enemmän irti.

Tiina vauhtipunnertamassa FysioCross-treeneissä

Valmentajana huomaan Tiinassa todella upeaa kehitystä. Eron huomaa jo ihan ryhdissä ja olemuksessa; ryhti on parantunut ja energisyys on lisääntynyt. Tekniikat ovat voimaliikkeissäkin parantuneet liikkuvuuden, tukilihasten ja kehonhallinnan myötä. Tiina on noussut neljässä kuukaudessa aivan uudelle tasolle kokonaisvaltaisesti! Tästä on loistava jatkaa treenejä ja uskon että motivaatio treenaamiseen säilyy ja sen kun paranee, kun keho toimii niin kuin sen on tarkoitettu ja koko ajan mennään eteenpäin omaa kehoa viisaasti kuunnellen, palautumiseen panostaen.

Jos kiinnostuit ”kovaan kuntoon terveenä” -tähtäävistä valmennuksistani, tutustu ja ilmoittaudu mukaan täältä: https://www.fysiocross.fi/fysiocross-ryhmavalmennus/

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!