3 YLEISINTÄ SYYTÄ FYSIOTERAPEUTTI-PERSONAL TRAINERIN PALKKAAMISEEN

Personal trainer palkataan yleensä pitkällisen harkinnan jälkeen. Tai sitten hetken mielijohteesta. Joka tapauksessa omaa kuntoa ja terveyttä on puntaroitu jonkin aikaa ja elämäntapamuutos on havaittu tarpeelliseksi.

Uusien tapojen oppiminen on vaikeaa. Varsinkin, jos aikoo muuttaa montaa rutiinia samalla kertaa, pysyvien muutosten tekeminen on erittäin vaikeaa. Moni personal trainerin palkannut on yrittänyt tehdä elämäntapamuutoksia ensin omin päin, mutta hetkellisen motivaatiobuustin jälkeen on huomannut palanneensa jälleen vanhoihin rutiineihin. Silloin päätetään turvautua ammattilaisen apuun.

SYY 1

Yksi syy fysioterapeutti-personal trainerin palkkaamiseen on halu päästä kehnosta kunnosta parempaan kuntoon ja lisätä terveyttä. Joitain harmeja on jo iän mukana tullut ja havahdutaan, että halutaan pysyä toimintakykyisenä ja välttyä kivuilta ja säryiltä vielä mahdollisimman pitkään.

SYY 2

Toinen syy fysioterapeutti-personal trainerin palkkaamiseen on painonhallinta. Tämäkin liittyy lopulta toiveeseen paremmasta kunnosta, energisemmästä arjesta ja paremmasta toimintakyvystä.

SYY 3

Kolmas syy fysioterapeutti-personal trainerin palkkaamiseen on se, että halutaan kehittää ennestään hyvää kuntoa seuraavalle tasolle terveys edellä. Kun on tottunut treenaamaan, jossain kohtaa käy usein niin, että treenit ja kunto jää junnaamaan paikalleen. Treenataan samalla tavalla vuodesta toiseen, eikä enää kehitytä. Personal trainerilta toivotaan itselle toimivaa, sopivan haastavaa ja erilaista treeniohjelmaa, jotta treenaamiseen kulutettu aika ei kuluisi hukkaan. Samalla halutaan varmistaa ja hioa oikeat liikkeiden suoritustekniikat, jotta vältyttäisiin loukkaantumisilta.

Seuraavassa osassa 2/3 Helena kertoo PT-valmennuksen aloituksestaan…

Jos sinulla on ollut aikeissa personal trainerin palkkaaminen näistä tai joistain muista syistä, tutustu tarkemmin täältä ja ota yhteyttä: https://www.fysiocross.fi/fysiocross-personal-training/

JAA KAVERILLE:

Tilaa ilmainen FysioCross-opas

Oppaassa kerron, miten treenaat itsesi terveellisesti ja turvallisesti kovaan kuntoon. Treenimenetelmä sopii sinulle, joka arvostat terveyttä, mutta nautit myös kovista treeneistä. Syötä sähköpostisoitteesi niin pääset lataamaan FysioCross-oppaan ilmaiseksi!

You have Successfully Subscribed!