FysioCross Kahvakuula -verkkovalmennus

6 viikon tekniikka- ja treenikurssi

Treenaa kahvakuulalla kovaan kuntoon terveenä!

KATSO AVAJAISTARJOUS TÄÄLTÄ, voimassa 18.11.18 saakka: Miten treenaat itsesi terveenä kovaan kuntoon kahvakuulalla!

Etsitkö uusia haasteita ja inspiraatiota omatoimiseen harjoitteluun? Haluatko oppia oikeat suoritustekniikat ja treenata järkevästi, tehokkaasti ja turvallisesti fysioterapeutti – olympiaurheilijan suunnittelemassa valmennuksessa? Verkkokurssi on loistava vaihtoehto, kun elämässä on kiire; säästät aikaa, kun voit treenata vaikka kotona!

Annan tälle verkkokurssille 100 % takuun: jos vedät kuuden viikon valmennuksen läpi etkä koe kehittyneesi, maksan rahat 100 % takaisin ja saat pitää silti videot. Voit hyödyntää ohjelmaa joko sellaisenaan tai liittää siitä yksittäisiä liikkeitä omiin treeneihisi lopun elämääsi.

Tämä valmennus sopii:
 • terveys edellä treenaavalle,
 • puhtaita liiketekniikoita arvostavalle,
 • vahvaa ja toimivaa kehoa tavoitteleville,
 • haastetta etsiville ja
 • myös aloitteleville kovaa kuntoa tavoitteleville.
Kenelle tämä valmennus ei sovi:
 • Valmennus ei sovellu heille, joka eivät inspiroidu kahvakuulaharjoittelusta.
 • Valmennus ei myöskään sovellu heille, jotka eivät halua todella panostaa tekniikkaan.
 • Valmennus ei sovellu heille, jotka eivät jaksa seurata videovalmennusta

Valmennuksen on kehittänyt huippuvalmentaja ja fysioterapeutti. Kurssilla harjoitellaan oman kunto- ja taitotason mukaan; valmentaja antaa vaihtoehtoja liikkeille. Ensin tekniikka, sitten lisää painoja!

ASIAKASPALAUTE VERKKOVALMENNUKSESTA:

Moikka, 

 1. Pääasiallinen haaste oli se, että kotona olisi aikaa ja paikka treenata, mutta en tiennyt mitä tehdä. Suunnittelun heikkous ja ohjauksen puute oli johtanut pitkään treenaamattomuuteen, vetämättömyyteen, huonoon kuntoon, yms yms. Tarvitsin kotitreeneihin ohjelman ja ohjeita. 
 2. Tavoitteenani oli treenata useammin ja parantaa yleiskuntoa ja -vointia. Sain verkkovalmennuksen synttärilahjaksi marmatettuani asiasta miehelleni. 🙂
 3. FysioCross-verkkovalmennus oli loistava juuri tähän minun tarpeeseen. Pidän videot tallella ja käytän niitä jatkossakin. 
 4. Olen saanut paljon hyvää mieltä (ja hyvän omantunnon) kun olen saanut kotona tehtyä kunnon treenin.  Kiitokset kovasti ja hyvää kevättä sinulle! Terveisin Anneli

 

SANO HYVÄSTIT HEIKOILLE TUKILIHAKSILLE JA HUONOLLE LIIKKUVUUDELLE JA NOSTA KEHONHALLINTASI UUDELLE TASOLLE

Turkkilainen ylösnousu toimii tämän monipuolisen verkkovalmennuksen punaisena lankana matkalla kohti parempaa liikkuvuutta, vahvempaa tukilihaksistoa ja kovempaa kuntoa. Saavuta energisempi olo arjessa, kun kehosi vahvistuu ja liikkuvuus lisääntyy. Valmennus toimii sellaisenaan tuomaan monipuolisen treenin viikkoosi. Oli lajisi sitten vaikkapa mailapeli, kävely tai kuntosali, toiminnallinen kahvakuulavalmennus monipuolistaa harjoitteluasi ja kehittää kehonhallintaasi. Kun kehosi toimii paremmin, huomaat edistymisen myös omassa lajissasi!

6 viikon FysioKahvakuula-verkkovalmennus

 • Järkevää, etenevää, tehokasta ja toiminnallista harjoittelua kahvakuulaa ja omaa kehoa hyödyntäen.
 • Joka viikko uusi treeni, jonka pituuden (30 tai 60 min) voit itse valita oman aikataulusi puitteissa.
 • Saat liikkeille vaihtoehtoja, joista valitset itsellesi sopivimman tasoiset.
 • Saat lisäksi FysioCross-oppaan, joka johdattelee sinut aiheeseen ja antaa vinkkejä, miten pysyä terveenä kovaa treenatessa ja välttyä loukkaantumisilta ja ylikuormitukselta.
 • Opi ”turkkilainen ylösnousu” ja tee siinä ennätyksesi; yksi monipuolisimmista liikeyhdistelmistä, jota käyttävät niin kovan luokan painijat treeneissään kuin fysioterapeutitkin kuntouttaessaan asiakkaitaan.
 • 100% TULOSTAKUU: Jos teet ohjelman läpi etkä saa mitään tuloksia, saat rahasi takaisin.

PANOSTA 6 VIIKKOA LIIKKUVUUTEEN JA TUKILIHAKSISTON VAHVISTAMISEEN MONIPUOLISEN KAHVAKUULAHARJOITTELUN JA TURKKILAISEN YLÖSNOUSUN PARISSA: TULET HUOMAAMAAN POSITIIVISET VAIKUTUKSET JA EDISTYMISEN NIIN ARJESSA KUIN KAIKESSA LIIKUNNASSAKIN. VAIHTELU VIRKISTÄÄ JA KEHITTÄÄ!

Ilmoittaudu mukaan Fysiokahvakuula –verkkovalmennukseen nyt:  HINTA 77€, Ja materiaalit jäävät sinulle.

Sinun ei välttämättä tarvitse aloittaa heti; voit aloittaa harjoittelun, kun sinulle sopii. Kaikki materiaalit jäävät sinulle.

Saat 6 viikon treenivideot sähköpostiisi ja omistat ne lopun elämääsi! Tämä ohjelma sopii vaikka useamman kerran vuodessa tehtäväksi.

Haluatko lisää inspiraatiota ja vaihtelua treeneihisi ja valmiin ohjelman 6 viikon ajaksi? Haluatko vahvistaa monipuolisesti kehoasi, jotta pysyt terveenä ja saat lisää energiaa arkeen? Oletko kiireinen ja tarvitset treeniohjelman, jonka voit tarvittaessa suorittaa kotioloissa?

Klikkaa tästä   HINTA 77€

Onko sinulla välillä niin kiire, ettet ehdi lähteä kuntosalille treenaamaan? Haluaisitko joskus treenata kotona, mutta sitten et keksikään, mitä tekisi? Tehosta ajankäyttöä; et tarvitse kuin kahvakuulan ja pari neliötä lattiatilaa.

Kaikki treenit voi suorittaa kotona tai treenisalilla ja saat lisäksi paljon liikkeitä sisällytettäväksi omiin alkulämmittelyihisi ja treeneihisi.

Jos haluat omatoimisen treeniohjelman myös kotioloissa toteutettavaksi, haluat lisää liikkuvuutta, kokonaisvaltaista tukea ja vahvuutta kehoon sekä inspiroidut monipuolisesta kahvakuulaharjoittelusta, tämä 6 viikon FysioKahvakuula- verkkovalmennus on juuri sinulle.

 • 6 viikossa huomaat eron: ilmoittaudu mukaan tästä!
 • Treenit muokkautuvat sopiviksi eri tasoisille treenaajille: olit sitten hyväkuntoinen, kahvakuulailua jo jonkin verran harrastanut ja uutta vaihtelua treeneihin hakeva tai jonkin verran joskus liikkunut, kahvakuulailusta innostunut aloittelija, nämä treenit sopivat sinulle.

HINTAAN 77€ koko kuuden viikon valmennus. 

Olen Eveliina Similä, fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja. Olen toiminut Personal trainerina ja ryhmäohjaajana vuodesta 2002. Olen kouluttanut mm. ryhmäohjaajille ja Personal Trainereille kahvakuulailua ja kehonhuoltoa. Olen pyörittänyt Kahvakuula-valmennusryhmiä tavoitteella ”kovaan kuntoon terveenä” vuodesta 2012.

100 % takuu: jos vedät kuuden viikon valmennuksen läpi etkä koe kehittyneesi, maksan rahat 100 % takaisin ja saat pitää silti videot. Voit hyödyntää ohjelmaa joko sellaisenaan tai liittää siitä yksittäisiä liikkeitä omiin treeneihisi lopun elämääsi.

Ilmoittaudu nyt!

Tervetuloa mukaan!

Tuleeko treenejä tehtyä?

 • Kaikki treenit voi tehdä 30 tai 60 minuutin versiona, joten voit muokata ne omaan aikatauluusi sopivaksi.
 • Sinun tehtäväsi on päättää, että haluat kehittää kuntoasi ja hyvinvointiasi; sen jälkeen merkitset treenit joka viikko kalenteriisi. Autan sinua videoiden välityksellä ja koet treenien jälkeisen hyvän olon: ”tulipa tehtyä!” 🙂
 • Voit aloittaa jakson, kun sinulle sopii! Saat linkit videoihin viikoittain. Laita ne talteen myöhempää aloitusajankohtaa varten.