FysioCross Personal Training

Kokonaisvaltainen yksilövalmennus

Kaipaatko uutta näkemystä ja inspiraatiota kuntoiluun? Haluatko oppia, miten treenaat itsesi kovaan kuntoon terveenä ja nostat treenisi seuraavalle tasolle?

Minulla on tällä hetkellä tilaa kahdelle uudelle asiakkaalle; Ota yhteyttä niin katsotaan, olenko oikea valmentaja sinulle?!

Oletko rapakunnossa, kärsitkö väsymyksestä, nukutko huonosti? Etkö saa itseäsi liikkeelle, vaikka tiedät että jotain pitäisi tehdä? Onko tärkein tavoitteesi hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen? Haluan tukea ja auttaa sinua energisemmän ja iloisemman elämän saavuttamisessa. Olen fysioterapeutti ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin valmentaja: luonnolliset valinnat ravinnon ja liikunnan suhteen sekä henkisestä hyvinvoinnista huolehtiminen, ovat palasia joista tasapainoinen kokonaisuus syntyy.

Olen vuosien varrella huomannut, miten pysyviä tuloksia saavutetaan. Kaikkiin onnistumisiin ja oman elämän suunnanmuutoksiin tarvitaan rohkea päätös, perusteellinen suunnitelma, määrätietoinen toteutus ja luottavainen mieli. Rentous ja hauskuus ovat aina mukana onnistuneissa projekteissa. Jossittelusta tai asioiden lykkäämisestä tuonnemmaksi ei ole apua: Mikset muuttaisi suuntaa paremmaksi jo tänään?

Oli tavoitteesi sitten kunnon kohotus, energisyyden lisääminen, painonpudotus tai terveempi elämä, olet tervetullut asiantuntevaan valmennukseeni. Valmennus lähtee aina kuntokartoituksesta. Ohjelman luomisessa otan huomioon sinun toiveesi ja ohjelma sovitetaan parhaalla tavalla sinun arkeesi sopivaksi.

Valmennukseni ei sovellu sinulle, jos

 • et ole valmis muuttamaan mitään saavuttaaksesi tavoitteitasi
 • odotat pikadieettien toimivan pitkällä tähtäimellä
 • odotat Personal Trainerin tekevän tulokset puolestasi.
 • Sinulla ei ole mahdollisuutta PT-tapaamisiin arkisin klo 7-17 välillä

Hyödyt:

 • Sijoita itseesi ja omaan hyvinvointiisi – se on elämäsi kannattavin ja paras sijoitus.
 • Fysioterapeutti-valmentaja varmistaa, että treenaat sopivalla teholla ja oikealla tekniikalla. Näin treenaat tarkoituksenmukaisesti ja vältät loukkaantumiset.
 • Kun saavutat tavoitteitasi, olet energisempi ja iloisempi ja jaksat arjessa paremmin. Myös läheisesi tulevat varmasti huomaamaan positiiviset muutokset 🙂

Henkilökohtainen valmennus sisältää aina:

 • Lähtötilanteen kokonaisvaltaisen kartoituksen
 • Kausisuunnitelman, sisältäen kaikki tarvittavat ohjelmat: lihaskunto, liikkuvuus ja aerobinen kunto
 • ravintovalmennuksen
 • ohjaustapaamiset
 • Valmennuksen ajan seurannan sähköpostitse/puhelimitse

 

Kyllä, olen kiinnostunut FysioCross Personal Trainingista! Paina tästä ja sovitaan ilmainen ensitapaaminen.

FysioCross-valmennus:

 • Yksilöllistä ja ihmisläheistä valmennusta
 • Arjen ja mieltymyksesi huomioivat liikuntaohjelmat
 • Kokonaisvaltaista hyvinvointia keholle ja mielelle
 • Ravinto-ohjausta luonnollisella lisäämisen metodilla
 • Iloa ja energiaa arkeen
 • Terveys ja hyvinvointi edellä kohti tavoitteita
 • Ei pikadieettejä vaan loppuelämän projekti kohti hyvää oloa!

Vaihtoehdot ja hinnat:

 • Vaihtoehtoja on lyhyistä yhteistyöjaksoista aina kuuden kuukauden valmennuksiin.
 • Voit treenata yksin tai DUO PT yhdessä kaverin kanssa
 • Tapaamiset lähtötilanteen mukaan järkevästi:
  • viikoittaiset tapaamiset, kun olet tekemässä radikaalia suunnanmuutosta tai haluat oppia uutta ja tarvitset alkuun tapaamisia tiiviissä tahdissa.
  • Tapaamiset noin joka toinen viikko, kun tarvitset vähemmän läsnä olevaa tsemppausta tai ohjausta, opit nopeasti ja sinulla on liikunnallista taustaa. Tarvitset enemmänkin jonkun, jolle olet ”tilivelvollinen” tekemisistäsi, jotta saavutat tavoitteesi.
 • Hinta määräytyy projektin pituuden ja tapaamismäärien mukaan. Hinnasto on järkevä ja realistinen; otan vain kourallisen asiakkaita kerrallaan, jolloin pystyn tekemään jokaisen valmennuksen laadukkaasti.

Tee päätös tänään ja varaa ilmainen ensitapaaminen:

KYLLÄ, OLEN KIINNOSTUNUT! OTA YHTEYTTÄ JA SOVITAAN AIKA ILMAISELLE ENSITAPAAMISELLE!

Otan maksimissaan 5 henkilökohtaista valmennettavaa kerrallaan, sillä haluan ehtiä panostamaan jokaisen tavoitteisiin maksimaalisesti. En tee työtäni ”liukuhihna-hommana”; otan jokaisen asiakkaan yksilönä ja rakennan jokaiselle henkilökohtaiset omat ohjelmat. Minulla on aikaa yhdelle uudelle asiakkaalle (tapaamiset arkisin klo 7-17 välilä); ota yhteyttä niin katsotaan, olenko oikea valmentaja sinulle?!

Asiakaspalautteita:

”Olen erittäin hyvillä mielin, että olen saavuttanut sen, mitä lähdin projektissamme hakemaan ja olen saanut enemmänkin.” –Niklas 

”Hyvältä tuntuu. Tästä jatketaan samaan malliin. Noudatan ruokavaliota ja teen sun laatimia treeniohjelmia joka viikko. Tää on just sellanen ruokavalio jota pystyy toteuttamaan hyvin. Ei tarvii punnita joka palaa mitä suuhun laittaa. Kalliiks vaan tulee kun pitää ostaa uudet kesävaatteet kun vanhat ovat isoja.” –Maarit

”Minulle valmiiksi annettu treeniohjelma sopi hyvin. Annettu ohjelma toi sellaista pientä pakkoa lähteä liikkeelle sellaisinakin päivinä, kun muuten olisi vain vajonnut sohvalle tai hukkunut arjen pyörteisiin. Ohjelmaan noudattaminen antoi myös oikeutuksen lähteä salille tai juoksemaan ja irrottautua kotiäidin arjesta. Ohjelman noudattaminen ei kuitenkaan tuntunut pakkopullalta, vaan tein treenit mielelläni. Koko puolen vuoden aikana jäi vain yksi juoksulenkki välistä ja sekin vain aikataulukiireiden takia.

Ylipäänsä ensimmäisen vauvavuoden aikana personal trainer -projekti oli todella tärkeä henkireikä ja jotain vain itselle, kun kaikki muut ajat oli kiinni lapsissa. Kaiken lisäksi mieskin innostui välillä juoksulenkeille mukaan, jos saatiin lastenvahti, mikä oli mukavaa. Kahvakuulailuakin harrastettiin miehen kanssa yhdessä. 

Omat mieltymykset ja mahdollisuudet otettiin hyvin huomioon. Osa tapaamisista oli kotona ja osa lähisalilla. Juoksu oli varsin helppo tapa treenata ja saatoinkin jo peruskunto-ohjelman aikana juosta viikossa kolme juoksulenkkiä. Eve huomasikin tämän ja alkoi ehdotella minulle juoksuohjelmaa peruskunto-ohjelman jälkeen. Hetken mietittyäni päädyttiinkin tekemään juoksuohjelmaa. Juoksuohjelma sopi ainakin kesäiseen arkeeni mainiosti, ja juoksin enemmän kuin koskaan aiemmin. Kahvakuulailusta olin aiemminkin tykännyt ja välillä myös kotonakin kuulaa pyöritellyt. Nyt sain Eveltä vinkkejä siihenkin ja myös hyviä ohjelmia.” -Riikka

Alkuvuonna 2020 valmennukseeni mahtuu vain pari uutta asiakasta. Ota pikaisesti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, olenko oikea valmentaja sinulle.

KYLLÄ, HALUAN SIJOITTAA HYVINVOINTIINI! PAINA TÄSTÄ JA SOVITAAN AIKA ILMAISEEN ENSITAPAAMISEEN

FysioCross Personal Training

Terveys ja hyvinvointi edellä kohti tavoitteita. Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus, energisyyden lisääminen, kunnon kohotus tai jokin muu, olet tervetullut asiantuntevaan valmennukseeni. Maksuttomassa ensitapaamisessa suunnitellaan, millainen paketti olisi sinulle paras ja samalla arvioimme yhdessä, olenko oikea valmentaja Sinulle.

Kun olemme sopineet yhteistyöstä, valmennus alkaa tavoite- ja kuntokartoituksella. Ohjelman luomisessa otan huomioon sinun toiveesi ja ohjelma sovitetaan parhaalla tavalla sinun arkeesi sopivaksi. Teemme tarvittaessa muutoksia projektin edetessä. Aika ajoin pysähdymme tarkastelemaan, olemmeko oikealla tiellä; eteneekö projekti suunnitelmien mukaan vai onko tarvetta muuttaa toimintaa. Tapaamisten lisäksi pidämme projektin aikana yhteyttä sähköpostitse ja tarvittaessa myös puhelimitse. Tsemppaan, autan ja opetan Sinua kokonaisvaltaisesti kohti omaa huippukuntoasi.

Tee elämäsi paras päätös ja sijoita itsesi ja omaan hyvinvointiisi: FysioCross-personal training – kuntoon terveenä.

Kyllä, olen kiinnostunut FysioCross Personal Trainingista ja haluan varata ajan tapaamiseen. Suunnitellaan ja mietitään, olenko oikea valmentaja Sinulle!