Maksuton opas Sinulle, joka haluat saavuttaa pysyviä muutoksia:

3 TÄRKEINTÄ PERIAATETTA *ARJEN HUIPPUKUNNON SAAVUTTAMISEEN TEHOKKAASTI JA TURVALLISESTI

*energinen, vahva, kestävä, joustava, ketterä

Opas on PDF-muodossa. Pääset aloittamaan treenaamisen kohti arjen huippukuntoa välittömästi oppaan sisältämillä videoilla testaamalla kehosi toimintakyvyn ja aloittamalla kehittämisen 10 minuutin harjoituksen avulla.

Lataamalla maksuttoman oppaan pääset sähköposti-listalleni, jossa saat jatkossakin hyödyllistä tietoa ja treenivinkkejä teemalla "kovaan kuntoon terveenä". Voit poistua listalta milloin vain.

Eve Similä

Olen oppaan laatija, fysioterapeutti-Personal Trainer, valmentajasi arjen huippukuntoon. Olen valmentanut kuntoilijoita tavoitteena kovaan kuntoon terveenä jo vuodesta 2002.

Olen pelannut jääkiekkoa olympialaisissa, voittanut MM-pronssia ja kaksi Suomen mestaruutta. ”Kokemukseksi” voidaan laskea myös kahden polven ristisiteen katkeamisen kuntouttaminen jääkiekkouralla. ”Tiedän miten ei kannata treenata ja koska itse olen nyt yli 40-vuotiaana paremmin liikkuva ja myös vahvempi, tiedän että pystyn auttamaan sinut parempaan kuntoon terveenä” 

Avaan oppaassa nämä kolme tärkeintä periaatetta, mitkä olen oppinut vuosien varrella ja mitä toteutan itse ja kaikissa valmennuksissani.