Reetta näyttää leuanvedon mallia

Nov 09, 2021
Reetta näyttää 💪 leuanvedon 💪 mallia
 
*Reetta harjoittelee leuanvetoa mm Fysiocross-valmennusryhmässä
 
Leuanveto on raskas ja kokonaisvaltaisesti ylävartaloa haastava liike. Vaikka liike on haastava, se on mahdollinen kunhan vihkiytyy asiaan ja treenaa asteittain, suunnitelmallisesti ja säännöllisesti.
 
3 vinkkiä ✅✅✅ aloittelijalle, joka hakee vielä sitä ihka ensimmäistä oikeaa leuanvetoa:
 
💥 Roiku
- kehitä puristusvoimaa roikkumalla. Roiku päivittäin, lyhyissä pätkissä esim 1-2 min yhteensä. Roikkumisella on monta muutakin hyötyä, esim selän venytys, ryhdin oikaisu, olkapäiden venytys... Puristusvoimalla on havaittu olevan yhteys myös elinikään: erityisesti keski-ikäisillä hyvä puristusvoima ennakoi pidempää elinikää. Kun jaksat roikkua, on leuanvedon harjoittelu mukavampaa!
 
💥 Käytä treenikuminauhaa alkuun pääsemisen helpottamiseksi
- Pääset kiinni oikeaan leuanveto-liikkeeseen kevennettynä sopivan kokoisella kumpparilla. Pyri aina tekemään kokonaisella liikeradalla: suorilta käsiltä leuka tangon yli
 
💥 Harjoittele negatiivista leuanvetoa
- Käytä apuvälineitä, jotta pääset yläasentoon, leuka tangon yläpuolella. Laskeudu super-hitaasti alas. Käytä aikaa esim 10s alastuloon. Tämä on erittäin tehokas konsti leuanvetolihasten vahvistamiseen. Käytä harkiten, esim 1-2 kertaa viikossa näitä ohjelmaan👌
 
Tsemppiä leuanvetoharjoituksiin! 💪
 
Jos haluat kehittää monipuolisesti kuntoa ja haluat treenata tehokkaasti, järkevästi ja suunnitelmallisesti terveys edellä, tutustu valmennuksiini ja ilmoittaudu mukaan:
 
https://www.fysiocross.fi/fysiocross-ryhmavalmennus
 
Tammikuussa 2022 starttaa jälleen uudet ryhmät. Nähdään Malm-Areenalla! T.Eve
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.