Fysio Suspension Trainer Workout

 

Treenaa itsesi vahvaan kuntoon terveenä 6 viikossa harjoittelu-narujen avulla, vaikka kotona

 

”Sinulla on unelma tasapuolisen vahvasta kehosta ja etenkin keskivartalosta – minulla on ohjelma, jonka avulla etenet kohti tavoitteitasi” – Eve Similä

Saat koko 6 viikon valmennuksen hintaan 87€

Ohjelman materiaali jää sinulle.

TULE MUKAAN VERKKOVALMENNUKSEEN HINTAAN 87€

Eikö sinulla ole harjoitteluhihnoja?

Narut normaalisti 54€ + postikulut 5,90€. Tässä paketissa saat harjoitteluhihnat puoleen hintaan ostaessasi kurssin - säästät 29,90€!

Lähetä tilausviesti: "FSTW-ohjelma + harjoitteluhihnat"

minulle osoitteeseen [email protected].

Lähetän hihnat postitse ja laskun (117€) sähköpostiin.

 

Fysionaru-valmennuksessa treenaat fysioterapeutti – olympiaurheilijan suunnitteleman ohjelman avulla voimaa kehoon, vahvaa keskivartaloa ja loistavaa kehonhallintaa.

 

Haluatko säästää aikaa treenaamalla lihaskuntoa kotona tai reissussa hotellihuoneessa valmiin, askel askeleelta etenevän ohjelman avulla.

Ohjelma sopii erityisesti sinulle, joka kaipaat jotakin uutta, innostavaa, tehokasta ja hauskaa motivoituaksesi lihaskuntotreeniin

Jos olet treenaaja, joka

 

 • tiedostaa, että tuloksia ei tehdä pelkästään katsomalla treenivideoita, vaan priorisoimalla aikaa treenille ja ryhtymällä toimeen.
 • ymmärtää, että rääkkitreenit eivät tuo tuloksia pitkällä tähtäimellä, vaan tehokkaimmin kehittävät treenit, joissa edetään viikko viikolta, tekniikka edellä, sopivasti haastaen.
 • sisäistää, että tuloksia tuovat, järkevät treenit sisältävät 3 osaa: monipuolisen alkulämmittelyn, teho-osion ja loppuhuollon.

 

--> Siinä tapauksessa tämä valmennus sopii sinulle loistavasti.

Valmennus EI sovellu sinulle, jos

 

 • Et löydä aikaa 30min tai 45min treenille 1-2 kertaa viikossa.
 • Ajattelet, että treenin täytyy tuntua pahalta ja on vedettävä aina hampaat irvessä pakottaen, tekniikasta tinkien, jotta treeni olisi tehokas.
 • Pidät kehon avaamista ja lämmön nostamista alkulämmittelyssä ajanhaaskauksena ja haluat hypätä kylmiltään teho-osioon.

Valmentajasi

 

Eve Similä, fysioterapeutti, personal trainer ja kouluttaja 20 vuoden kokemuksella

”Keskittyminen tekniikkaan, palautumisen huomioiminen ja järkevästi suunniteltu etenevä ohjelma kehittävät yllättävän tehokkaasti. Treenasin itse aikoinani paljon ja kuvittelin, että vain kehoa rääkkäämällä mahdollisimman kovilla tehotreeneillä saavuttaisin huippukunnon. Ylitreenaamisen johdosta kuntokäyrä kääntyi laskuun, väsyin ja loukkasin itseni usein. Nyt yli 40 vuotiaana, kun olen ymmärtänyt laadukkaan treenaamisen ja aktiivisen palautumisen merkityksen, olen monilta osin paremmassa kunnossa kuin 28-vuotiaana olympialaisissa.”

Ohjelman päävalmentaja Eve Similä on fysioterapeutti ja hän on kouluttanut ja ohjannut pian 20 vuotta ja on itse pelannut jääkiekkoa olympialaisissa saakka, voittanut MM-pronssia ja kaksi Suomenmestaruutta; toiminnallinen voima ja fysioterapeuttinen laatu ovat Even toinen nimi.

VALMENNUKSEN SISÄLTÖ

 

Valmis 6 viikon askel askeleelta etenevä ohjelma, jossa edetään kevyemmistä treeneistä ja narujen perusliikkeistä viikko viikolta tehoja ja liikkeiden haastavuutta lisäten.

Valmennus sisältää myös erilliset tekniikkavideot.

Ohjelma jää sinulle rajoittamattomaksi ajaksi.

 

Valmennuksessa 6 viikon aikana 3 vaihtuvaa teemaa

Teema 1: Perusliikkeet, keskivartalo ja kehonhallinta

Kahdella ensimmäisellä viikolla treenataan maltilla perusliikkeillä ja samalla tullaan sinuiksi narujen kanssa. Keskitytään erityisesti keskivartalon vahvistamiseen kokonaisvaltaisten treenien ohessa.

Maltillista treeneistä tulee alussa hyvä olo, oppii hyvät tekniikat ja tekee mieli treenata lisää!

Keskivartalon ja kehonhallinnan parantuessa ryhdikkyys paranee ja nämä mahdollistavat onnistumisen tulevissa haastavammissa treeneissä.

Teema 2: Yhden puolen voima

Kolmannella ja neljännellä viikolla lisätään tehoja ja keskitytään erityisesti yhden puolen voimaan tasoittaen puolieroja.

Meillä kaikilla on jonkin verran puolieroja ja kun treenataan vaikkapa normaalia kyykkyä, saattaa vahvempi puoli dominoida tiedostamattamme. Siksi on tärkeää treenata myös yksi puoli kerrallaan, jotta varmistamme, että molemmat puolet saavat yhtä vahvat vaikutukset treenistä. Tasoittamalla puolieroja keho toimii entistä paremmin ja vahvemmin!

Teema 3: Sykettä ja haastetta

Viidennellä ja kuudennella viikolla nostetaan tehoja ja liikkeiden haastetta vielä uudelle tasolle!

Kunnon kohotessa ja taitojen karttuessa on tärkeää lisätä haasteita, jotta mielenkiinto säilyy ja kehityskäyrä pysyy jyrkästi nousussa. Treenin jälkeinen tulee voittaja-fiilis, tulipa tehtyä ja onnistuin! Mahtava tunne kun huomaa kehittyvänsä!

Kaikki ohjatusti samassa treenissä – paina vaan ”play” ja treenaa mukana, kaikki on mietitty valmiiksi

 • Monipuoliset, kehoa avaavat ja lämmittävät alkulämmittelyt sisältyvät jokaiseen treeniin
 • Päivän kunto huomioiden ohjatut treenit: kerron vaihtoehtoja liikkeille eri tasoisille treenaajille. Treenataan tekniikat edellä!
 • Viikko viikolta etenevät harjoitukset: kevyemmistä ja helpommista kohti tehokkaampia ja haastavampia treenejä
 • Loppuhuolto jokaisen treenin lopuksi; rauhalliset dynaamiset venyttelyt

Valmennuksessa opit mm.

 • Miten naruja hyödynnetään tehokkaasti ja monipuolisesti (koti)treeneissä
 • Miten kehoa avataan ja valmistetaan huolellisesti treeniin alkulämmittelyssä
 • Lukuisia erilaisia liikkeitä naruilla ylävartalolle, jaloille ja keskivartalolle
 • Hyödyntämään naruja keskivartalo-, tasapaino- ja voima-harjoituksissa
 • Miten naruja voi käyttää loppuhuollossa

Kolme syytä, miksi et ole motivoitunut lihaskunto(koti)treeneistä tai ne eivät ole tuoneet toivottuja tuloksia:

1. Suunnittelemattomuus

Satunnaisia treenejä treenien perään ilman suunnitelmallista etenemistä ja ohjelmaa ei kehitä eikä motivoi pitkällä tähtäimellä.

 

2. Heikko tekniikka

Heikolla tekniikalla tai / ja liian kovilla tehoilla (=rääkkitreenit) treenaaminen tappaa liikuntamotivaation yllättävän nopeasti. Tämä myös lisää loukkaantumiriskiä.

3. Huono alkulämmittely

Heikon tai olemattoman alkulämmittelyn johdosta treenit eivät tunnu hyviltä eikä niistä palaudu, joten ne eivät kehitä toivotulla tavalla. Tämäkin lisää loukkaantumisriskiä.

Tämä valmennus ei ole vain lista yksittäisiä narutreenejä, vaan se on tarkkaan, askel askeleelta eteneväksi suunniteltu ohjelma, jolla saavutetaan vahva keho ja etenkin keskivartalo sekä loistava kehonhallinta.

 

Treenataan kohti kovaa kuntoa terveenä, vaikka kotona, hauskalla tavalla naruja hyödyntäen.

Jos olet aikonut panostaa lihaskuntotreeneihin, mutta et ole vielä saanut itsestäsi irti, tällä monipuolisella, hauskalla ja tehokkaalla ohjelmalla todennäköisesti onnistut.

 

Jos taas olet treenannut, mutta olet pyörittänyt liian kauan samoja treenejä ja junnannut paikoillaan, tämä ohjelma tuo sinulle kaipaamaasi vaihtelua ja nostat treenisi tämän avulla uudelle tasolle.

 

Saavutat voimaa koko kehoon, erityisesti lisää poweria keskivartaloon ja loistavaa kehonhallintaa – näillä avuilla myös tasapaino paranee!

Narutreenit ovat pituudeltaan 30min tai 45min

--> valitset joka viikko omaan aikatauluusi ja kuntoosi sopivamman.

Treenaa 2-3 narutreeniä viikossa

--> Näin saavutat ohjelmasta parhaat hyödyt

--> Jos käytät narutreeniä muiden harjoitusten tukena, tulet hyötymään yhdestäkin treenikerrasta viikossa.

Ohjelma on 6 viikon valmennus, joka kuljettaa sinua eteenpäin:

Verkko-valmennuksissa on myös heikkouksia,

 

 • Valmentaja ei ole vieressäsi antamassa henkilökohtaista palautetta tekniikoistasi. Toisaalta, saat alle yhden henkilökohtaisen valmennuksen hinnalla 6 viikon etenevän ohjelman, joka sisältää myös erilliset tekniikkavideot ja vaihtoehtoja eri tasoisille treenaajille.

 

 • Treenit eivät ole vain tiettyyn kellonaikaan, jolloin valmentaja odottaa sinua treeneihin, jolloin sinulla olisi korkeampi kynnys perua treenitapaaminen sovitun ajan takia. Kuitenkin, verkkovalmennuksessa jokainen treeni jää sinulle käyttöön ja voit treenata juuri silloin ja juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii.

 

 • Videoiden välityksellä valmentaja ei ole vieressäsi seuraamassa, jolloin en näe jos ”lintsaat” treenin aikana. Verkkovalmennus antaa mahdollisuuden tehdä rauhassa ja treenata täysin oman päivän kunnon ja fiiliksen mukaan. Olen kuitenkin varma, että kun lähdet mukaan, tulet tekemään parhaasi ja treenit vievät mennessään ja huomaat nauttivasi sopivista haasteista!

Ja se hinta...

...ei päätä huimaa!

Löydät varmasti yksittäisiä treenejä ilmaiseksi netistä. Minä olen suunnitellut tämän valmennuksen treenit sinulle valmiiksi eteneväksi kokonaisuudeksi. Kaikki osa-alueet on mietitty. Johdatan sinut askel askeleelta kohti vahvaa kehoa: sinun tarvitsee vain painaa ”play” ja treenata minun mukana omaan tahtiisi.

 

*Vertailuksi, saman mittainen, 6 viikon henkilökohtainen PT-valmennus, on arvoltaan n.595€. Tällä verkkokurssilla saat 6 viikkoa ohjaamiani treenejä, etenevän ohjelman ja erilliset tekniikkavideot hintaan 87€ / TAI ohjelma+hihnat hintaan 117€.

 

Katso, mitä kaikkea saat alle yhden PT-tapaamisen hinnalla!

Tässä konkreettinen lista siitä, mitä saat kertamaksusi hinnalla:

 • 6 viikon Fysionaru-verkkovalmennusohjelman käyttöösi rajoittamattomaksi ajaksi
 • Uusi treenivideo joka viikko 6 viikon ajan sekä kuntotestin ja erilliset tekniikkavideot
 • Joka viikko 2 eri pituista treeniä (30min ja 45min), joista valitset päivän kuntoon ja aikatauluun sopivamman.

 

KAIKKI YHTEENSÄ VAIN 87€

Mitä nopeammin aloitat, sitä nopeammin saavutat tuloksia!

 

Maksu hoituu kortilla, laskulla tai liikuntaedulla. Tunnukset valmennukseen tulevat sähköpostiisi ja kaikissa ongelmissa autan: [email protected]

Tämän ohjelman avulla sinulla on mahdollisuus onnistua kaikissa näissä:

 

Miten saavutat hyvän ja tasapainoisen lihaskunnon, rautaisen vahvan keskivartalon ja loistavan ryhdin, vaikka kotona

Miten innostut ja motivoidut tehokkaista kotitreeneistä

Lihaskunnon kehittämiseksi on aina mentävä kuntosalille ja nosteltava painoja? Ei tarvitse, vaan tehokas ja kokonaisvaltainen treeni onnistuu myös kotona, ilman lisäpainoja

Reissutyöhön on mahdotonta yhdistää tehokasta ja hauskaa, etenevää lihaskuntoharjoittelua – väärin, narut kulkevat kevyesti mukana ja treeni onnistuu vaikka hotellihuoneessa pienessä tilassa

Lihaskuntoharjoittelu vaatii paljon aikaa salille siirtymisineen – ei vaadi, kiireinen säästää aikaa ja treenaa tehokkaasti kotona.

 

Ja lisäksi näissä...

 • Miten havainnoit voimien puolieroja ja varmistat, että molemmat puolet vahvistuvat
 • Miten huomaat motivaation treenaamiseen kasvavan, kun huomaat kehittyväsi mitattavasti
 • Miten treenaat vahvaa ryhtiä
 • Miten treenaat vahvat jalat
 • Miten treenaat vahvat olkapäät ja ylävartalon
 • Miten kehität ja ylläpidät liikkuvuuttasi lihaskuntotreenien yhteydessä
 • Miten säädät vastusta helposti ja nopeasti naruliikkeissä
 • Mitä tehdä, kun on muuten hyvässä kunnossa, mutta lihaskunto laahaa perässä
 • Miten 30 minuutin tehotreeniin mahdutetaan monipuolinen alkulämmittely ja loppuhuolto.
 • Lihaskuntoon pitäisi panostaa – mutta miten?

FYSIO SUSPENSION TRAINER WORKOUT-VERKKOVALMENNUS hintaan 87€

Se on edullisempi kuin yksi käynti minun henkilökohtaisessa valmennuksessani ja saat kuuden viikon ohjelman ohjatusti minun kanssani videoiden välityksellä.

Maksutapana käy myös Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak -liikuntaedut. Saat oston jälkeen kirjautumislinkin valmennukseen sähköpostiisi ja pääset aloittamaan heti. Ohjelma on käytössäsi oston jälkeen rajoittamattomasti, joten voit aloittaa ja treenata täysin omaan tahtiisi. Kaikissa kysymyksissä autan: [email protected]

Lähde mukaan hintaan 87€

Eikö sinulla ole harjoitteluhihnoja?

Narut normaalisti 54€ + postikulut 5,90€. Tässä paketissa saat hihnat ja kurssin yhteishintaan 117€ (Säästät 29,90€)

Lähetä tilausviesti "FSTW-ohjelma + harjoitteluhihnat" minulle osoitteeseen [email protected].

Lähetän hihnat postitse ja laskun sähköpostiin.

Sano hyvästit heikolle keholle ja ryhdille – aloita voiman kehittäminen ja keskivartalon vahvistaminen nyt ja tunnet muutokset 6 viikon päästä!

 

Saavuta vahva tunne kehoon, lisää energiaa ja keveyttä arkeen ja voittaja-fiilis tehtyjen, tehokkaiden narutreenien jälkeen!

 

Koe vahvuus arjessa ja tee rankimmat arjen hommat vaikka itse!

 • Säästä aikaa ja rahaa treenaamalla kotona
 • Tehokkaissa treeneissä välineenä vain kevyt väline ja kehonpaino
 • Paranna voimaa ja lisää jaksamista – näiden avulla parannat aikaansaamista
 • Myös kiireisille, jotka haluavat treenata järkevästi

 

Aloita nyt ja huomaat, miten lihaskunto kehittyy ja tyytyväisyys itseen paranee samaan tahtiin!

Fysio Suspension trainer workout verkkovalmennuksen hinta 87€

Maksu hoituu napista painamalla kassalla maksukortilla tai maksuvälineenä käy myös liikuntaedut (Edenred, Smartum, ePassi ja Eazybreak).

Jos haluat maksaa liikuntaedulla, katso ohjeet sivun alaosasta.

Jos haluat maksaa laskulla, laita viestiä [email protected], niin lähetän laskun sähköpostiin.

Saat tunnukset kurssille heti maksun jälkeen ja pääset aloittamaan treenit.

Valmennus jää sinulle omaksi rajoittamattomaksi ajaksi.

Lähde mukaan tästä hintaan 87€

Eikö sinulla ole harjoitteluhihnoja?

Narut normaalisti 54€ + postikulut 5,90€. Tässä paketissa saat hihnat ja kurssin yhteishintaan 117€ (Säästät 29,90€)

Lähetä tilausviesti "FSTW-ohjelma + harjoitteluhihnat" minulle osoitteeseen [email protected].

Lähetän hihnat postitse ja laskun sähköpostiin.

Takuu 100%

Ohjelmalla on 100% tulostakuu. Jos treenaat ohjelman mukaan, mutta et kehity, saat rahasi takaisin. Laitat vain viestiä [email protected] ja kerrot että et kehittynyt ollenkaan, maksan rahasi takaisin 100%.

Tarvitsetko narut?

Voit ostaa paketin: Ohjelma + harjoitteluhihnat, yhteishintaan 117€ (sis. postikulut) Lähetä tilausviesti minulle [email protected] ja postitan hihnat sinulle.

Kysymyksiä ja vastauksia

"Treenien monipuolisuus on ollut ehdottomasti erittäin suuri ja positiivinen yllätys :)

Olen pitänyt ohjauksen selkeydestä ja liikkeille annetuista vaihtoehdoista treenin lomassa.

Mulla on ollut kesken narutreenijakson pari loukkaantumista, mutta on todella hienoa, että olen pystynyt silti treenaamaan hieman soveltaen. Naruista saa itseasiassa kivasti turvaa ja niillä voi keventää tarvittaessa. Välillä jouduin säästämään esim polveani, mutta pystyin pistoolikyykkyäkin tekemään sopivasti käsillä keventäen. Myös pienestä olkapäävaivasta huolimatta olen pystynyt treenaamaan ja nämä treenit ovat auttaneet kuntoutuksessa."

- Maretta 52v.

"Parasta ohjelmassa on kokonaisvaltaisuus eli koko kropalle liikkeitä ja alkuverkka + venyttely on sisällytetty joka treeniin, tämä tekee treenaamisen helpoksi :)

3. treeniviikon jälkeen: Niska-hartia kivut ovat hävinneet ja koen että ryhti on parantunut!

Kokeilin 3 viikon jälkeen punnerruksia ja leuanvetoja ja huomasin lapatuen vahvistuneen selvästi."

-Johanna 53v.

"Selkeä ohjeistus ja tekniikat ohjataan erikseen, jos kaipaa myös lisäohjeita.

Ohjaat videolla myös suorituksen aikana kiinnittämään huomiota tärkeisiin asioihin.

Rauhallinen ja "salliva" tahti ja tapa opettaa.

Olen todella huomannut edistystä: liikkuvuus on parantunut, voimaa on tullut selvästi lisää, core pysyy tiukkana ja lankussakin (jalat naruissa) pysyy pidempään :)"

-Mira 47v.

"Narut olivat mulle uusi tuttavuus: iloinen yllätys!

Innostava vetäjä.

Selkeitä liikkeitä, riittävän helppoja tehdä tehokkaasti.

Monipuolista. Tykkään tehdä ilman painoja, kehonpainolla.

Varmasti jatkan narutreenejä!"

- Tia 51v.