Kovaan kuntoon terveenä

FysioCross-ryhmävalmennus

15 viikon kokonaisvaltainen valmennus: ryhmätreenien lisäksi omatoiminen ohjelma

Ryhmät käynnissä - seuraava startti huhtikuussa

KYSY VAPAITA PAIKKOJA / ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Etsitkö uusia haasteita harjoitteluun?

Haluatko tehokkaan ja monipuolisen crosstreenin ohella hioa tekniikoitasi entistä paremmaksi ja treenata järkevästi, kovaa ja turvallisesti fysioterapeutti-valmentajan ohjauksessa?

Haluatko oikeasti, mitattavasti kehittyä etkä vain heilua salilla epämääräisesti?

Tämä on Sinulle!

FysioCross-vetäjänä toimii huippuvalmentaja ja fysioterapeutti, jolta saat myös henkilökohtaista ohjausta. Kurssilla jokainen harjoittelee oman kunto- ja taitotasonsa mukaan; valmentaja antaa vaihtoehtoja liikkeille tarvittaessa. Ensin tekniikka, sitten lisää painoja!

 

Tämä FysioCross-ryhmävalmennus on suunniteltu niille, jotka:

 • haluavat nostaa kuntonsa ja terveytensä seuraavalle tasolle
 • arvostavat puhtaita liiketekniikoita ja haluavat kuulla palautetta tekniikoistaan fysioterapeutti-valmentajalta
 • tavoittelevat tiukkaa ja hyvin toimivaa kehoa
 • etsivät vaihtelua ja haastetta treeneihin
 • myös aloitteleville kovaa kuntoa tavoitteleville, crosstreeneistä kiinnostuneille

Onko tämä valmennus Sinua varten?

 • Valmennuksessa pidetään tärkeänä huolellisia alkulämmittelyjä, jotka sisältävät myös liikkuvuutta ja tukilihasten herättelyä, jotta tehokkaista crosstreeneistä saadaan paras hyöty turvallisesti. Tämä sopii parhaiten niille, jotka haluavat oikeasti kehittää sekä suorituskykyä että terveyttä ja ymmärtävät, että se on turvallisten treenien edellytys.
 • Treenit sisältävät lämmittelyjen jälkeen tekniikkaharjoittelua päivän voimaliikkeestä. Treenit etenevät helpoista haastavampiin ja jokainen treenaa oman taito- ja kuntotasonsa mukaan. Tämä sopii parhaiten niille, jotka ymmärtävät, että tekniikkaa voi hioa aina paremmaksi ja on tehokkaampaa ja turvallisempaa treenata loistavalla tekniikalla kevyemmillä painoilla kuin huonolla tekniikalla kovilla painoilla. FysioCrossissa tavoitteena on kehittää kaikkia fyysisiä ominaisuuksia, käytämme monipuolisesti crosstreenivälineitä: tankoja, kuulia, naruja, kuntopalloja, omaa kehoa, boxeja

 • Jokainen treeni sisältää oman alku- ja loppuosion: treeni sopii niille, jotka haluavat treenata fiksusti kokonaisia treenejä, mutta ei niille jotka hyppäävät kylmällä keholla voimaliikkeisiin ja haluavat painaa koko tunnin sykkeet korkealla.

Kenelle FysioCross ei sovi?

 • kevyen ryhmäliikunnan ystäville, jotka haluavat vain hikoilla kevyesti
 • heille, jotka eivät halua koetella rajojaan tai ajoittain poistua mukavuusalueeltaan
 • heille, jotka eivät jaksa keskittyä hiomaan tekniikoita – tai eivät halua kuulla rakentavaa palautetta tekniikoistaan
 • jos on vamma, joka vaatii kuntoutusta (jos lääkäri on antanut rajoituksia liikuntaan: kuntoutus ensin, sitten vasta tehotreenit)

”Odotukseni toteutuivat ja ylittyivät: Kunto kohenee, tekniikat paranevat ja selkäkipuni helpottivat ja ovat pysyneet poissa treenikurssin aikana, vaikka en ole lisännyt muuta hoitoa / liikuntaa. Olin kokeillut selkävaivaan niin hierontaa kuin kuntosaliharjoittelua, mutta niistä en saanut tällaista pysyvää hyötyä.” – Markus

Sinä, joka nautit kovista treeneistä JA arvostat terveenä pysymistä, huomioi nämä:

1. Kehitä liikkuvuutta

2. Vahvista tukilihaksia

3. Opettele puhtaat liiketekniikat

4. Etene progressiivisesti

→ Olen suunnitellut FysioCross-valmennuksen siten, että se sisältää nämä palaset, miten edetään kohti arjen huippukuntoa terveenä.

15 viikon Fysiocross -ryhmävalmennus:

Fysiocross 2.0 -ryhmävalmennus on jatko fysiocross- ohjelma!  Seuraava startti tammikuussa 2025

”Opin vetämään leukaa, nyt on tanko kotona, 1-2 menee.” – Mari

Valmennuksen hyödyt:

 1. Hiki pintaan ja tekniikat haltuun fysioterapeutti-valmentajan opastuksella!
 2. Opit oikeat ja puhtaat liiketekniikat, parannat suorituskykyäsi ja ylität itsesi
 3. Monipuolistat treenejäsi ja kehityt paremmin
 4. Opit käyttämään erilaisia välineitä ja uusia tekniikoita sekä kehonpainoliikkeitä
 5. Omatoimisella ohjelmalla tuplaat tuloksesi. Videot ja kirjalliset materiaalit jäävät sinulle.

Ryhmävalmennuksen sisältö ja rakenne:

 • 15 viikon etenevä tekniikka- ja treenikurssi: yhteistreenit joka viikko
 • Tuntirakenne koostuu kurssilla seuraavista osioista: 1) liikkuvuus- ja tukilihaspainotteinen alkulämmittely, 2) tekniikka- ja voimaosio, 3) sykkeen nostatus sekä 4) loppuhuolto
 • Monipuolista, progressiivisesti etenevää harjoittelua, jossa on tavoitteena kehittää kaikkia fyysisiä ominaisuuksia: kestävyyttä, lihasvoimaa, nopeutta ja notkeutta
 • Erilaiset välineet, mm levypainotanko ja kahvakuula, tuovat treeniin vaihtelua ja mielekkyyttä. Lisäksi tehokkaat kehonpainoharjoitukset.
 • Harjoitukset sisältävät kaikkia crosstreeniliikkeitä lämmittelystä tekniikan kautta teho-osioon ja kehonhuoltoon
 • Harjoitukset tehdään oman taito- ja kuntotason mukaan, edeten helpommista haastavampiin fysioterapeutti-valmentajan johdolla
 • Näitä treenejä ei tulisi tehtyä yksin, mutta ryhmä antaa voimaa ja treenien jälkeen on voittajafiilis!
 • Omatoimiohjelma sisältäen 3 osa-aluetta: Treeniohjelma, palautumisohjelma ja ravinto-ohjelma kohti energisempää oloa

ILMOITTAUDU NYT!

 Uudet ryhmät huhtikuussa

Ilmoittaudu huhtikuussa alkaviin ryhmiin tästä

”Oli kiva ja monipuolinen kurssi. Ohjelma oli virkistävän erilainen aikaisempiin liikuntakokemuksiini verrattuna. Kuntoni tuntui kohoavan kerta kerralta ja luottamusta omaan kehityskykyyn tuli roppakaupalla.” – Aila

HINTA

 • Ryhmätreeni 1x vk, yhteensä 15kpl
 • Omatoiminen treeniohjelma kirjallisena /videoina 15kpl: sisältää 15 viikolle treeniohjeet videon välityksellä viikoittain
 • Ravintovalmennus: sisältää 12 osaisen valmennuksen videoina ja kirjallisina ohjeina kohti energisempää arkea
 • Palautumisvalmennus: sisältää 12 osaa, ohjeet venyttelyyn ja rullaukseen sekä muuta palauttavaa harjoittelua mm. stressin säätelyyn (kirjallisia ohjeita ja videoita)

Normaalisti 79€/kk (4x) ENNAKKOHINTA 69€/kk (4x)

Koko valmennuksen HINTA 15 vkoa vain 21,07 € / viikko

*Vertailuna Personal Training -henkilökohtainen valmennus maksaa kerran viikossa tapaamisilla 295€/kk. Nyt Sinulla on mahdollisuus hyvin kokonaisvaltaiseen valmennukseen 79€/kk hintaan --> ENNAKKOHINTA 69€/kk. Tukenasi valmentajan lisäksi ryhmäläiset!

 

 • Uudet ryhmät starttaavat huhtikuussa 2024. Yhteistreenit joka viikko 10 viikkoa.
 • Ryhmään mahtuu 16 nopeinta
 • Ryhmien treeniajat: Ti klo 18.30-19.30, to klo 17-18.
 • Paikka: Malm Areena, Kangasala, Katajatie 2
 • Ohjaaja: Eve Similä, fysioterapeutti, Personal Trainer, Olympiaurheilija
 • HINTA 79€/ kk (x4) ENNAKKOON 69€/kk  Ensimmäinen erä maksetaan ensimmäisen harjoituskerran jälkeen, loput 3 erää aina 1x kuussa.
 • TÄYSIN RISKITÖNTÄ TULLA KOKEILEMAAN: Kurssi maksetaan ensimmäisen treenikerran jälkeen; sillä jos ensimmäisen kerran jälkeen huomaat, että kurssi ei olekaan sinua varten, voit jättää kurssin sikseen, eikä sinun tarvitse maksaa mitään.

Bonukset:

 • Saat joka viikko omatoimisen ohjelman videoina ja/tai kirjallisena: Kaikki materiaalit jäävät sinulle ja voit hyödyntää niitä jatkossakin.
 • Mikäli et jollain viikolla ehdi oman ryhmäsi treeniin, voit korvata käynnin toisessa ryhmässä ilmoittamalla esteestä valmentajalle (maks. 3hlöä voi korvata samassa ryhmässä, jotta tilaa ja välineitä riittää)
 • Lisäksi pääset fysiocross-facebook-ryhmään, jossa jaetaan kokemuksia ja hyödyllistä tietoa fysiocrossiin liittyen 
*Valmennusryhmään mahtuu 16 ensimmäistä, toteutuu minimi 10 hlöllä.
Jäikö kysyttävää? Lähetä viesti ja vastaan sinulle! T.Eve, fysiocross-valmentaja
Monipuolista harjoitteluasi ja kehity enemmän!

15 viikon tekniikka- ja treenikurssilla varmistat puhtaat liiketekniikat ja saavutat huippukunnon turvallisesti: Opit tanko- ja kahvakuulaliikkeet kuten kyykyn, maastavedon ja rinnallevedon sekä harjoittelemme tehokkaita kehonpainoliikkeitä kuten etunojapunnerruksia ja leuanvetoja ym.

Kun harjoittelet järkevästi, vältät myös turhat loukkaantumiset. Saat omatoimisen valmennusohjelman kurssin ajaksi, joka sisältää videoita ja kirjallisia ohjeita treeniin (15 osaa), palautumiseen (12 osaa) ja ravintoon (12 osaa). Materiaalit jäävät sinulle loppuelämäksi.

Jokainen treenaa ryhmässä oman taito- ja kuntotasonsa mukaan ja fysioterapeutti-valmentaja antaa jokaiselle sopivat vaihtoehdot eri liikkeille.

Tekniikka- ja treenikurssi etenee progressiivisesti alusta loppuun: ensin luodaan vahva pohja, hyvä liikkuvuus ja vahvat tukilihakset, jotka mahdollistavat oikeat liiketekniikat ja turvalliset treenit kovillakin tehoilla.

Ryhmä antaa voimaa ja tsemppaa parhaisiin suorituksiin. Näitä treenejä ei tulisi tehtyä yksin ja treenin jälkeen on voittajafiilis!

Tule sinäkin jo 16. kaudelle mukaan monen tyytyväisen fysiocrossaajan joukkoon, harjoittelemaan positiivisella hengellä turvallisesti kovaan kuntoon!

Niina Niemelä kertoo kokemuksensa fysiocross-valmennuksesta:

”Olen kokenut, että vähemmän on enemmän tässä tapauksessa: ei tarvitse vetää itseään aivan piippuun ja silti tulee kehitystä.”

Kyselin fysiocrossaaja Niina Niemelän mietteitä valmennusryhmästä. Niina on treenannut valmennusryhmässä syksystä -17 lähtien. Hänellä alkoi kolmas kausi. Olin havainnut Niinan kehittyneen roimasti ja halusin kuulla, mitä mieltä hän itse on.

VAROITUS: Sisältää kuntoilun aloittamiseen inspiroivaa tekstiä.

Mikä sai tulemaan juuri tähän valmennusryhmään?

Googlettelin valmennusryhmiä. Toivoin löytäväni jonkun ryhmän, jossa voisin oppia varmasti oikeat tekniikat ja treenata turvallisesti ammattimaisessa ohjauksessa. Huomasin, että valmentajalla on fysioterapeutin koulutus, se vakuutti minut. En ollut motivoitunut käymään itsekseni kuntosalilla, vaikka tiesin, että minun olisi hyvä treenata lihaskuntoa. Ryhmävalmennus oli minulle sopivin vaihtoehto.

Mitä odotuksia sinulla oli kurssille tullessasi?

Etsin itselleni uutta harrastusta ja nimenomaan yleisesti kuntoa kehittävää monipuolista liikuntaa. En ollut saanut itseäni motivoitua kuntosalille itsekseni, vaikka tiesin että lihaskuntoa olisi treenattava. Toivoin myös oppivani liikkeitä, joita voisin toteuttaa myös itsenäisesti kuntosalilla.

Täyttyikö odotukset?

Odotukseni ylittyivät! Yksi hieno asia on, että uskallan lisätä painoja liikkeisiin! Voimat kasvavat, kun uskallan tehdä, kun valmentaja katsoo vieressä ja sanoo, että tekniikka on hyvä tai että mihin pitää kiinnittää enemmän huomiota. Tiedän monia, jotka treenaavat itsekseen kuntosalilla vuodesta toiseen samoilla painoilla ja kehitys on tyssännyt. En itsekään uskaltaisi, jos treenaisin pelkästään itsekseni.

Treenit ovat olleet niin mielekkäitä, että kunto on noussut siinä sivussa vaan niin, että ei sitä huomaakaan! Sillä treenejä vaan tekee sen takia, että ne on kivoja :)

Ja olen kuin olenkin innostunut käymään lisäksi kuntosalilla myös itsekseni omatoimisesti! Viikon treenivinkit on tulleet sähköpostiin ja niistä olen saanut inspiraatiota omiin salitreeneihin.

Onko tullut kehitystä?

Kehitystä on tullut enemmän kuin olin kuvitellut olevan mahdollista. Motivaatio treenaamiseen on lisääntynyt, kun on huomannut treenien vaikutukset.

Olen kokenut, että vähemmän on enemmän tässä tapauksessa: ei tarvitse vetää itseään aivan piippuun ja silti tulee kehitystä.

Vapaa sana:

Fysioterapeutti ohjaajana oli minullekin se ykkösjuttu. Kun halusin tehdä ns elämänmuutoksen niin halusin olla varma, että se menee järkevästi. Olen aiemmin kärsinyt selkävaivoista. Ajattelin, että kun saan tukilihakseni vahvemmiksi, saan pidettyä selkävaivat kurissa. Ja niin on käynyt: ei ole ollut selkävaivoja aikoihin!

Jos innostut kovista treeneistä, mutta et halua treenata terveyden kustannuksella, FysioCross-valmennus sopii sinulle. FysioCross-kurssilla jokainen treenaa oman taito- ja kuntotasonsa mukaan; ohjaaja antaa sopivat vaihtoehdot liikkeille. Valmentajan lisäksi ryhmähenki tsemppaa lähtemään treeniin, vaikka lähtiessä tuntisi vetämättömyyttä: Tunnin jälkeen on joka kerta kiitollinen olo ja hyvä mieli, että tulipa tehtyä!

Tule Sinäkin mukaan!

Uudet Fysiocross-ryhmät huhtikuussa 2024

Ryhmä 1 tiistaisin klo 18.30-19.30

Ryhmä 2 torstaisin klo 17-18

Haluan kovaan kuntoon terveenä - Ilmoittaudun mukaan!

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastaukset: