6 viikon FYSIOKAHVAKUULA-VERKKOVALMENNUS

Treenaa itsesi kovaan kuntoon terveenä kahvakuulalla

MUKANA JO 1158+ TREENAAJAA!

KIINNOSTAAKO TEHOKAS TREENI LYHYESS√Ą AJASSA?

Jos laadukas treeni ja kahvakuula kiinnostaa ja haluat tehdä sen teknisesti oikein, haluat pysyä terveenä ja haluat oikeasti, mitattavasti kehittyä, etkä vain heilua kuulan kanssa, tai tehdä sitä ja tätä, etkä missään nimessä halua loukkaantua, tämä on sinulle!

Ohjelman päävalmentaja Eve Similä on fysioterapeutti ja hän on kouluttanut ja ohjannut pian 20 vuotta ja on itse pelannut jääkiekkoa olympialaisissa saakka, voittanut MM-pronssia ja kaksi Suomenmestaruutta; toiminnallinen voima ja fysioterapeuttinen laatu ovat Even toinen nimi.

TULE MUKAAN T√ĄST√Ą

Tämä valmennus on suunniteltu niille jotka haluavat:

 • Aloittaa kuulailun TAI kehittyä uudelle tasolle
 • Treenata ja pysyä terveenä vuosia ja vuosia
 • Oppia kuulatekniikat ja treenata suunniteltua progressivisesti etenevää ohjelmaa eikä vain yksittäisiä treenejä ja liikkeitä
 • Saada selkeän ohjelman, jota oikeasti tehdä salillasi olevilla kuulilla joko omana kokonaisuutena tai muun treenisi osana
 • Saada ohjelman, jota helppo noudattaa kotona. Selkeä progressiivinen ohjelma jota tulee tehtyä!

Onko tämä valmennus sinua varten?

 • Valmennuksessa on erikseen tekniikkavideot, tämä sopii parhaiten niille jotka haluavat oikeasti opetella tekniikan ja haluavat katsoa tekniikkavideot. Tämä on se, millä taataan terveys ja kehitys

 • Treenit ovat selkeitä eteneviä tehokkaita kokonaisuuksia; emme vedä kymmentä eri liikettä vartissa, vaan oikeasti treenaamme kehittymistä ajatellen ja opettelemme liikkeitä määrän, joka johtaa parantuneeseen tekniikkaan ja kehon adaptaatioon -> lisää kestävyyttä, lisää voimaa

 • Jokainen treeni sisältää oman alku- ja loppuosion: treeni sopii niille, jotka haluavat treenata fiksusti kokonaisia treenejä (30min tai 60min vaihtoehdot) mutta ei niille jotka hyppäävät kylmällä keholla voimaliikkeisiin.

 

Valmennuksellinen etenevä testattu treeniohjelma

 • Tämä kurssi ei ole tavallinen sarja treenejä, eikä tässä ole täytemateriaalia, ainoastaan tosielämässä (live-valmennuksissani) testattuja liike- ja sarjayhdistelmiä kokonaisena etenevänä ohjelmana.
 • Tässä on helppo ”tee mukana” -rakenne, ei mietintää ja ihmettelyä, vaan tekemistä. Jokainen treeni sisältää automaattisesti oikeat alku- ja loppuosat (huomioiden tuki ja liikkuvuus). Lisäksi jokaisesta treenistä on mukana erikseen kuvattu tekniikkavideo.
 • Löydät myös extra-bonuksia, joilla voit maustaa treeniäsi, tehdä niitä erikseen tai lisänä, treenaat sitten salilla tai kotona. Koko materiaali jää sinulle, joten voit treenata omaan tahtiisi ja hyödyntää ohjelmaa vaikka useampaan kertaan.
 • Tämä sama systeemi on pyörinyt FysioKahvakuula-livevalmennuksissani jo vuosia, eli tämä ei ole ”keksitty kurssi” vaan videoversio parhaista treeneistä.
 • Miten kehität voimaa ja kestävyyttä TAKUULLA, vaikka treenaat vain 30min

 •  Kehityt varmasti ja turvallisesti, vaikka et olisi ennen kuulalla säännöllisesti treenannut
 • Tarvitset useamman eripainoisen kuulan, kun tehdään useita erilaisia liikkeitä, vai mitä? Et tarvitse! Valmennuksessa 5 eri tapaa säätää ”vastusta” vaihtamatta kuulaa!
 •  Miten poistat treenin jälkeiset kivut ja väsymyksen
 •  Mitä sinun EI KOSKAAN kannata tehdä kahvakuulalla
 • Miksi submaksimaalinen, eli 70-90% teho, eikä koskaan 100%, kehittää voimaa ja kestävyyttä paljon paremmin kuin loppuun asti vetäminen.

 • Sano hyvästit puuskuttamiselle ja irvistelylle - Vaihda ne voimaan ja kestävyyteen: enemmän toistoja ja isompaa kuulaa TURVALLISESTI
 • Totuus treenien alku- ja loppuosien, liikkuvuuden ja tuen merkityksestä voimalle ja kestävyydelle
 • Mitä tehdä jos et saa säännöllisesti nostettua toistomäärää (tai isompaa kuulaa) ja saada ne nousuun!
 • Koska on OK jättää treeni väliin ja vaihtaa se ravisteluksi, venyttelyksi ja rullailuksi JA KEHITTYÄ NÄIN PAREMMIN!

100% TAKUU: Jos et valmennuksen aikana kehity, eli saa lisää toistoja tai painoa valmennuksen liikkeissä, maksan rahasi takaisin. Tämä tapahtuu ilman rääkkiä ja kipuja.

Kurssilla on paljon asiaa ja se on selkeästi rakennettu, jotta sinulla on selkeä ohjelma ja selkeästi erilliset tekniikka ja extra-osiot.

Tämän lisäksi haluan 110% varmistaa, että sinä pysyt rentona, terveenä ja energisenä! Siksi tein vielä erilliset palauttavat harjoitteet ja liikkuvuustreenit ja ohjeistuksen niiden käyttöön osana arkea, omaa treeniäsi ja tätä valmennusta.

Saat tunnukset verkko-ympäristöön, mistä löydät kaikki ohjelmat jäsenneltynä ja kaikki materiaali jää sinulle vähintään 2 vuoden ajaksi -> tämän ohjelman voi vetää läpi sellaisenaan vaikka pari kertaa vuodessa tai ottaa suosikkiliikkeesi osaksi omaa ohjelmaasi!

Maksu hoituu kortilla, laskulla tai liikuntaedulla. Tunnukset valmennukseen tulevat s√§hk√∂postiisi ja kaikissa ongelmissa autan: [email protected]

Hinta 87‚ā¨

TULE MUKAAN VALMENNUKSEEN T√ĄST√Ą

Uusia haasteita ja inspiraatiota treeniin

Etsitkö uusia haasteita ja inspiraatiota harjoitteluun? Haluatko oppia oikeat suoritustekniikat ja treenata järkevästi, tehokkaasti ja turvallisesti fysioterapeutti-olympiaurheilijan suunnittelemassa valmennuksessa?

Verkkokurssi on loistava vaihtoehto, kun elämässä on kiire; säästät aikaa, kun voit treenata vaikka kotona! Yhden PT-tapaamisen hinnalla saat 6 viikon harjoitusohjelman ja tekniikkaopastuksen jokaiseen liikkeeseen + mahtavat bonukset!

Tällä ohjelmalla on 100 % takuu: jos vedät kuuden viikon valmennuksen läpi, etkä ole kehittynyt, maksamme rahat 100 % takaisin ja saat pitää silti videot. Voit hyödyntää ohjelmaa joko sellaisenaan tai liittää siitä yksittäisiä liikkeitä omiin treeneihisi lopun elämääsi.

Tämä valmennus sopii:

 • terveys edellä treenaavalle,

 • puhtaita liiketekniikoita arvostavalle,

 • vahvan ja toimivan kehon haluaville,

 • haastetta etsiville: Tällä kurssilla kehityt varmasti (Ainut huono puoli on, että kuulasi voi pian jäädä liian kevyeksi, mutta ainahan voi ottaa vaikeampia liikkeitä tai vaihtaa painavampaan kuulaan)

 • Niille jotka haluavat tehdä kokonaisen, fiksun kahvakuulatreenin, vaikka taustalla ei olisi kuulailua (muista valita oikean kokoinen kuula)

 

6 viikon FysioKahvakuula-verkkovalmennus

 • Järkevää, etenevää, tehokasta ja toiminnallista harjoittelua kahvakuulaa ja omaa kehoa hyödyntäen.

 • Joka viikko uusi treeni, jonka pituuden (30 tai 60 min) voit itse valita oman aikataulusi puitteissa.

 • Saat liikkeille vaihtoehtoja, joista valitset itsellesi sopivimman tasoiset.

 • Sisältää toiminnalliset alku- ja loppuosiot treeneihin jotka usein jäävät jopa monilla ohjatuilla tunneilla hyvin vähäisiksi -> kehityt paremmin etkä jumitu, loukkaannu tai ajaudu ylirasitukseen

 • Opi ”turkkilainen ylösnousu” ja tee siinä ennätyksesi; yksi monipuolisimmista liikeyhdistelmistä, jota käyttävät niin kovan luokan painijat treeneissään kuin fysioterapeutitkin kuntouttaessaan asiakkaitaan.

 • 100% TULOSTAKUU: Jos teet ohjelman läpi etkä kehity, saat rahasi takaisin.

   

PANOSTA 6 VIIKKOA KEHOOSI: TOIMINNALLISTA VOIMAA JA LISÄKSI

LIIKKUVUUS JA TUKILIHAKSISTO UUDELLE TASOLLE

TEE SE MONIPUOLISEN KAHVAKUULAHARJOITTELUN JA TURKKILAISEN YLÖSNOUSUN PARISSA

TULET HUOMAAMAAN POSITIIVISET VAIKUTUKSET JA EDISTYMISEN NIIN ARJESSA KUIN KAIKESSA LIIKUNNASSAKIN.

VAIHTELU VIRKISTÄÄ JA KEHITTÄÄ!

Hinta 87‚ā¨¬†

materiaalit jäävät sinulle vähintään 2 vuoden ajaksi.

Maksu hoituu kortilla, laskulla tai liikuntaedulla. Tunnukset valmennukseen tulevat s√§hk√∂postiisi ja kaikissa ongelmissa autan: [email protected]

ALOITA KUULAILU NYT

Sinun ei välttämättä tarvitse aloittaa heti; voit aloittaa harjoittelun, kun sinulle sopii. Kaikki materiaalit jäävät sinulle vähintään 2 vuoden ajaksi.

Saat tunnukset verkkoympäristöön. Siellä säilyvät tallessa 6 viikon treenivideot ja bonukset vähintään 2 vuoden ajan!

Haluatko lisää inspiraatiota ja vaihtelua treeneihisi ja valmiin ohjelman 6 viikon ajaksi? Haluatko vahvistaa monipuolisesti kehoasi, jotta pysyt terveenä ja saat lisää energiaa arkeen? Oletko kiireinen ja tarvitset treeniohjelman, jonka voit tarvittaessa suorittaa kotioloissa?

ONKO SALILLASI KUULA? - NO NYT TIED√ĄT MIT√Ą TEHD√Ą SEN KANSSA!

Onko sinulla välillä niin kiire, ettet ehdi lähteä kuntosalille treenaamaan? Haluaisitko joskus treenata kotona, mutta sitten et keksikään, mitä tekisi? Tehosta ajankäyttöä; et tarvitse kuin kahvakuulan ja pari neliötä lattiatilaa.

Kaikki treenit voi suorittaa kotona tai treenisalilla ja saat lisäksi paljon liikkeitä sisällytettäväksi omiin alkulämmittelyihisi ja treeneihisi.

Jos haluat omatoimisen treeniohjelman myös kotioloissa toteutettavaksi, haluat lisää liikkuvuutta, kokonaisvaltaista tukea ja vahvuutta kehoon sekä inspiroidut monipuolisesta kahvakuulaharjoittelusta, tämä 6 viikon FysioKahvakuula-verkkovalmennus on juuri sinulle.

 • 6 viikossa huomaat eron!

 • Treenit muokkautuvat sopiviksi eri tasoisille treenaajille: olit sitten hyv√§kuntoinen, kahvakuulailua jo jonkin verran harrastanut ja uutta vaihtelua treeneihin hakeva tai jonkin verran joskus liikkunut, kahvakuulailusta innostunut aloittelija, n√§m√§ treenit sis√§lt√§v√§t eri tasot eri tasoisille treenaajille.

HINTAAN 87‚ā¨ koko kuuden viikon valmennus.

 

Olen Eve Simil√§, fysioterapeutti ja hyvinvointivalmentaja. Olen toiminut Personal Trainerina ja ryhm√§ohjaajana vuodesta 2002. Olen kouluttanut mm. ryhm√§ohjaajille ja Personal Trainereille kahvakuulailua ja kehonhuoltoa. Olen py√∂ritt√§nyt Kahvakuula-valmennusryhmi√§ tavoitteella ‚ÄĚkovaan kuntoon terveen√§‚ÄĚ vuodesta 2012.

 • fysioterapeutti, Fisaf Personal Trainer ja olympiaurheilija
 • Yli 20 vuoden kokemus liikunnan alalta ja saman pituinen ura aktiiviurheilijana
 • Ty√∂skennellyt liikuntakeskuksessa 2004-2012, urheilijoiden parissa ja nykyisin yksityisyritt√§j√§n√§ 2012-
 • Positiivinen ja ammattitaitoinen valmentaja, jonka syd√§men asia on puhtaat liiketekniikat, hyv√§ liikkuvuus sek√§ vahva tukilihaksisto kovien ja turvallisten treenien takaamiseksi
 • Fysioterapeutti AMK
 • FISAF personal trainer
 • Terve Urheilija -kouluttaja
 • Ryhm√§liikuntaohjaaja
 • Kahvakuulaohjaaja

  Saavutukset:
 • Olympialaisten 4.sija 2006, j√§√§kiekko
 • Maailmanmestaruuspronssi 2004
  SM-kultaa 2006 ja 2011

100 % takuu: jos vedät kuuden viikon valmennuksen läpi etkä ole kehittynyt, maksamme rahat 100 % takaisin ja saat pitää silti videot. Voit hyödyntää ohjelmaa joko sellaisenaan, tai liittää siitä yksittäisiä liikkeitä omiin treeneihisi.

Hinta 87‚ā¨

L√ĄHDE MUKAAN T√ĄST√Ą

Tuleeko treenejä tehtyä?

 • Kaikki treenit voi tehdä 30 tai 60 minuutin versiona, joten voit muokata ne omaan aikatauluusi sopivaksi.

 • KOVA KUNTO EI VAADI KEHON RÄÄKKÄÄMISTÄ! Kehittymiseen tarvitset esim 2-3 treeniä viikossa + jos haluat todella kovaan, teet bonuksien aktivointeja välipäivinä. Kehon rääkkääminen rikki on ”ysäriä”, älä tee sitä, ota treeniohjelma joka on luotu keittämään, ei rikkomaan.
 • Sinun tehtäväsi on päättää, että haluat kehittää kuntoasi ja hyvinvointiasi; sen jälkeen merkitset treenit joka viikko kalenteriisi. Autan sinua videoiden välityksellä ja koet treenien jälkeisen hyvän olon: ”tulipa tehtyä!”
 • Voit aloittaa jakson, kun sinulle sopii! Saat tunnukset Kajabi-verkkoympäristöön ja kurssi säilyy omien tunnuksiesi takana siellä tallessa!

Olympiaurheilijan laatima monipuolinen 6 viikon etenevä ohjelma alku- ja loppuosioineen

 

Oikeilla tekniikoilla lisää voimaa ja lisää kestävyyttä

Sopii sekä aloittelijalle että niille jotka haluavat KOVAAN KUNTOON TERVEENÄ

100% tulostakuu

 

¬†Hinta 87‚ā¨

¬†J√§ik√∂ kysymyksi√§, ota yhteytt√§ [email protected] ja Eve Simil√§ vastaa sinulle.

L√ĄHDE MUKAAN

"Olen tehnyt 6 viikon Fysiokahvakuula-verkkovalmennustasi – itse asiassa aloitin kahvakuulailun sen avulla, ja se on ollut pitkäaikaisissa selkäongelmissani selvästi hyödyllinen juttu.

Kävin pitkään esim. pilates tunneilla ja ihmettelin siellä varsinkin sitä koukkuselinmakuulta ylösrullaus liikettä, koska salin täydeltä minua selvästi iäkkäämpiäkin ihmisiä (olen 48v) rullasi yleensä siitä nätisti ylös, ja itse olin kuin koppakuoriainen väärin päin, en vain päässyt siitä mihinkään, alaselkä oli kuin rautakanki. Kuukausi-pari kahvakuulaa oikeastaan vain viikko 1 liikkeitä, mä luulen että yksi tärkeimmistä liikkeistä on se post-up, ja olin yksi kaunis päivä ihan äimänä, kun minä nousin ihan ajattelematta juuri tuolla lailla lattialta ylös!

On vielä kahvakuulasta sitä paitsi loppupuolen viikot käymättäkin, niitä varmaan pitäisi alkaa myös kokeilemaan. Mutta joka tapauksessa, minulle tuo osui oikeastaan heti. Ja myös ne alkulämmöt ja loppuliikkeet oli tärkeitä - vaikka omaan hieman urheilutaustaa itsekin, siitä on paljon aikaa ja olin kyllä aikalailla unohtanut että sellaisiakin pitäisi tehdä!

Olen yli 8 vuotta taistellut tämän selkäni kanssa, ja voin sanoa, että olen käynyt läpi aika monet erilaiset hoitomuodot. Eikä voi niinkään sanoa, ettei niistä mistään olisi ollut apua, mutta jotain jäi silti puuttumaan. Nyt viimein uskon, että olen alkanut pikkuisen paremmin hahmottamaan, miten tämän kanssa pärjäillään. Eikä ne asiat välttämättä ole niin monimutkaisia edes."

t.Pekka Niinivaara

"Moikka, 

Pääasiallinen haaste oli se, että kotona olisi aikaa ja paikka treenata, mutta en tiennyt mitä tehdä. Suunnittelun heikkous ja ohjauksen puute oli johtanut pitkään treenaamattomuuteen, vetämättömyyteen, huonoon kuntoon, yms yms. Tarvitsin kotitreeneihin ohjelman ja ohjeita.

Tavoitteenani oli treenata useammin ja parantaa yleiskuntoa ja -vointia.

Sain verkkovalmennuksen synttärilahjaksi marmatettuani asiasta miehelleni. :)

Fysiokahvakuula-valmennus oli loistava juuri tähän minun tarpeeseen. Pidän videot tallella ja käytän niitä jatkossakin.

Olen saanut paljon hyvää mieltä (ja hyvän omantunnon) kun olen saanut kotona tehtyä kunnon treenin. 

Kiitokset kovasti ja hyvää kevättä sinulle!" - Anneli

"En kesän aikana olisi muihin treeneihin saanut itseäni motivoitua. Nyt pystyin tekemään treenin milloin halusin ja sain lisää vaihtelevuutta treeneihin, myös tuleviin salitreeneihini.

Päätavoite on pitää kroppa kunnossa ja samalla hieman saada lisää lihaskuntoa. (Jo parin viikon treenitön kesälomareissu saa selän jäykistymään entisestään )

Ostin kuulavalmennuksen itselleni, koska tiesin, että sinun treenisi saavat hien pintaan ja ohjeet ovat hyvät ja tarkat, jotta kaikki tulee tehtyä oikein.

Valmennus oli loistava ja motivoiva. Se että jumppasit mukana, oli tosi hyvä, koska silloin itselläni ei tuhraannu aikaa mm. kellottamiseen ja treenin sai tehdä sujuvasti. Eikä tullut mieleenkään "lintsata" edes loppuvenyttelystä!

Turkkilainen ylösnousu sujuu valmennuksen jälkeen hyvin 6kg kuulan kanssa, aluksi tein ilman kuulaa. 

Monessa liikkeessä 8kg kuula on vaihtunut 12kg kuulaan (kun meillä ei oo 10kg kotona).

Tuulimylly on edelleen haastava, teen sen kuula alhaalla. Tätä harjoittelen jatkossa, kun ärsyttää sen hankaluus kuula ylhäällä.

Kiitos näistä treeneistä, erittäin hyviä!

-Terveisin Manta Suutari

"Olen harrastanut aktiivista liikuntaa koko ikäni. Viimeiset 3 vuotta aktiivisesti saliharjoittelua, nuorena harjoittelin painonnostoa kilpatasolle. Saliharjoittelu on junnannut viimeisen 1,5 vuotta paikoillaan ilman isompaa edistymistä.

Tavoitteeni oli oppia kahvakuulaharjoittelu ja saada uutta harjoitteluun. Lisäksi tavoitteena painonhallinta.

Päädyin ostamaan valmennuksen, kun mainos tuli eteen netissä ja kiinnostuin esittelystä sekä käytännönläheisestä lähestymisestä.

Helppo tapa opetella kahvakuulaharjoittelu. Harjoitteet selkeitä ja helposti omaksuttavia. Alku ja loppuverryttelyt hyviä. Harjoitukset antavat riittävästi haastetta ja pystyy pistämään itsensä koville. Viikon ensimmäinen treeni on aina kovin ja seuraavat helpompia vaikka kuormitus sama eli jo viikon aikana edistyy.

Kunto on noussut huomattavasti ja käytettävien kuulien painoa on pystynyt kasvattamaan. Kroppa ei tule kipeäksi kovassakaan treenissä, perussaliharjoittelussa yleensä kipeytyi. Minulla on ollut vajaan vuoden toisen olkapään liikerajoite, mikä on nyt kahvakuulaharjoittelu aloituksen jälkeen hävinnyt. -Timo H.