Henkilökohtaisella ohjelmalla selkä kivuttomaksi ja kova kunto! - Birgitin onnistuminen

May 13, 2021

Moi! Olen Eveliina Similä, fysioterapeutti-personal trainer. Valmennan asiakkaitani arjen huippukuntoon terveys edellä. Tunnista taitosi, tasosi, kykysi - ja kehity! Kerron asiakkaideni onnistumistarinoita, toivottavasti ne inspiroivat treenaamaan!

Henkilökohtaisella ohjelmalla selkä kivuttomaksi ja kova kunto! - Birgitin onnistuminen

TAVOITE

  • Parempi jaksaminen, liikkuvuus ja tukilihasten kunto.
  • Terve ja hyväkuntoinen keho!
  • Palaaminen rakkaan lajin, tankotanssin pariin, kun keho kestää sen jälleen.

Birgit halusi aloittaa treenit järkevästi tauon jälkeen ja oppia treenaamaan siten, ettei tulisi ylilyöntejä. Hän innostuu helposti treenaamaan liikaa, joka mm johti ylirasitukseen ja selän loukkaamiseen.

Hän pitää myös kovista treeneistä, mutta halua ehdottomasti voida hyvin eikä halua väsyttää ja loukata itseään liiallisilla tehotreeneillä.

Tehokas ja toimiva treeniohjelma luotiin kotona toteutettaviksi, koska se sopi Birgitin tilanteeseen parhaiten. Aikaa säästyy ja voi treenata turvallisesti turvavälit säilyttäen kotona.

Kausisuunnitelma sisälsi etenevät ohjelmat 1) liikkuvuuteen ja tukeen, 2) lihaskuntoon ja 3) lenkkeilyyn. Lisäksi ruokavaliota hienosäädettiin tavoitteiden mukaisesti mieltymykset ja arki huomioiden.

TULOKSET

Kaikilla osa-alueilla on tullut mitattavaa kehitystä todella huomattavasti! Birgit huomaa kunnon kehittymisen joka osa-alueella arjessa ja on todella tyytyväinen!

Treenimotivaatio on huipussaan ja Birgit ymmärtää nyt paremmin, miten kehitystä tulee; ei tarvitse eikä kannata vetää itseään piippuun. On vain kuunneltava kehoa ja sen merkkejä ja treenattava palautumiskyvyn mukaan progressiivisesti edeten.

Todella mahtava onnistuminen!

*Jos sinullakin on tavoite palata takaisin arjen huippukuntoon ja kiinnostuit henkilökohtaisesta valmennuksesta, tutustu PT-valmennukseeni ja ota yhteyttä, mietitään yhdessä, olisinko sopiva valmentaja sinulle: Eve Similä fysioterapeutti-PT

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.