Asiakastarina: "Olen niin älyttömän onnellinen tästä!"

Apr 15, 2021

Personal training asiakkaan tarina

Haluan jakaa yhden personal training-asiakkaani tarinan. Uskon, että saat tästä ajatusta, miten saada elämäntapamuutos alkuun, mikäli satut olemaan vastaavassa kiireisessä elämäntilanteessa. Helenan matkasta tässä ensimmäinen kuukausi, jonka aikana ehti jo tapahtua merkittäviä muutoksia parempaan suuntaan.

Helena kertoo: ”Olen niin älyttömän onnellinen tästä!"

Helenan lähtötilanne

  • Stressiä töissä ja pitkiä työpäiviä
  • Jäykkä ja kipeä selkä, kipu häiritsee myös unia
  • Kireyttä kehossa, varsinkin kehon takaosassa

Helena aloitti reilu kuukausi sitten ”kovaan kuntoon terveenä” -projektin fysioterapeutti-personal trainerin kanssa. Helena on keskivertoa paremmassa kunnossa: Mittasimme kestävyyskunnon ja hän sai ikäisekseen erinomaisen tuloksen! Mihin hän sitten tarvitsee personal-traineria?

Istumatyöntekijän tutut harmit

Vaikka kestävyyskunto oli hyvä, Helenaankin oli iskenyt istumatyöntekijälle niin tutut harmit: kireydet ympäri kehoa ja selkäkipuja, jotka olivat häirinneet nyt jo pidemmän aikaa myös yöunia. Armoton kiire ja stressi töissä, pitkät työpäivät ja kortilla oleva vapaa-aika myös pahensivat jumeja ja särkyjä osaltaan. Koko ajan Helena kuitenkin huolehtii itsestään sen minkä pystyy: hän kävelee ja käy pilateksessa kun ehtii. Selkävaivat käyvät jo hermojenkin päälle.

Helenan tavoite

Helenan tavoite on toimivampi, vahvempi ja kivuton keho sekä energisempi olo. Hän on aiemminkin treenannut personal trainerin kanssa, silloin hän treenasi kovaa kuntosalilla. Tällä kertaa tehdään erilailla: lähdetään liikkeelle palautumisen optimoinnista. Kovatkin treenit ovat tavoitteena jossain kohtaa, mutta niitä kohti edetään askel kerrallaan, omaa kehoa tunnustellen ja palautumiskyky huomioiden.

Panosta palautumiseen ja kehity

Kuukauden treenien jälkeen selkä liikkuu huomattavasti paremmin eikä ole kipeä tällä hetkellä. Muutenkin kehon liikkuvuus on merkittävästi parempi kuin alussa. Kehon nesteytys, toimivat liikkuvuustekniikat, rentoutuminen ja mindfulness sekä matalatehoinen liikunta ovat olleet avaimia loistavaan starttiin.

"Olen oppinut, että vähemmän on enemmän"

Helena on edennyt loistavasti ensimmäisen kuukauden aikana. Hän on onnistunut kuuntelemaan kehoaan ja malttanut tehdä matalatehoista harjoittelua. Aikaa treenaamiseen ei ole paljon, mutta kuitenkin riittävästi, kun tekee oikeita asioita ja priorisoi terveyden etusijalle.

Mittasimme Helenan liikkuvuuden jakson alussa ja nyt kuukauden harjoittelun jälkeen. Liikkuvuus on parantunut todella merkittävästi ja selkäkipu on tällä hetkellä poissa!

”Olen niin älyttömän onnellinen tästä :) ” – Helena Salmi

 

Toivottavasti tämä tarina inspiroi myös Sinua! Terkuin Eve

Jos olet miettinyt fysioterapeutti-personal traineria itsellesi, varaa aika maksuttomaan konsultaatioon. Mietitään yhdessä, olisinko oikea valmentaja Sinulle: Eve Similä fysioterapeutti-personal trainer

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.